Triarca A/S

Triarca – More Than Enclosures

Vi har sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen og er stolte af, at bidrage til udviklingen af samfundet i retning mod en mere bæredygtig planet. Vi er markedsleder, og samarbejder med de største spillere i alle vores segmenter. Vi udvikler, fremstiller og sælger udendørs kapslingsløsninger til el-distribution og udrulning af fibernet. Vores primære marked er Danmark og Norden, men har også et ben i det stærkt voksende tyske marked for fiberudrulning. Samtidig er der stor vækst i den del af forretningen, der leverer e-mobility og infrastruktur til el-biler.

Men ’More than enclosures’ handler ikke kun om produkter og kundespecifikke løsninger – det handler i særdeleshed også om medarbejderne bag. Uden et unikt sæt af tværgående kompetencer, ville vi ikke kunne tilbyde mere end vores kapslinger og skabe.

Når du træder ind ad døren hos os, mærker du hurtigt et miljø, hvor samarbejde vægtes højt, og hvor der er plads til at tænke højt. Der ikke langt fra idé til handling, så har du en god idé, er det sjældent at den bliver skudt til hjørne, før det er prøvet af. Hver dag arbejder vi sammen på tværs af afdelinger, for at sælge, udvikle og producere de bedst mulige løsninger til vores kunder. Tværgående sparring er noget vi sætter stor pris på, fordi vi ved at det er i den proces, vi udvikler os allermest.

Medarbejdere fra Triarca taler om arbejdsopgaver

Vi støtter dig i din udvikling

Vi har en bred vifte af fagligheder i huset. Vi har alt fra elektrikere, tømrere, industriteknikere, industrioperatører og automekanikere, til bogholdere, it-supportere, logistikmedarbejdere, konstruktører, ingeniører og key account managers.

Vi sætter stor pris på de forskellige kompetencer, vores kollegaer bringer til bordet. Så, hvis vi ser et talent, der har potentiale til at blive udviklet yderligere på, støtter vi gerne op om det i form af et tilbud om videreuddannelse eller relevante kurser. Mulighederne er mange for at vokse hos og med os, så hvis du har en personlig ambition om at blive en af de bedste, og vil bidrage til en udvikling med fart på, så er Triarca lige netop noget for dig!

En hverdag, hvor du ikke mangler noget

Vi oplever en meget varierende hverdag, hvor vi hele tiden møder nye udfordringer og spændende muligheder at gå efter. Om det gælder for produkter eller for forretningsmuligheder i ind- og udland, så er vi næsten altid klar på at følge en god mulighed, hvis vi kan se at den kan komme til at give mening for os i det lange løb.

Til at forsøde hverdagen yderligere, har vi en kantineordning med egen kok, som hver dag disker op med lækker morgenmad og sund og inspirerende frokost.

Vores Personaleforening står jævnligt for sociale arrangementer på tværs af virksomheden, og du indtræder fra dag ét i vores sundhedsforsikring.

Skulle du en dag blive en del af vores hold, vil du få tilsendt et skræddersyet introforløb i god tid før din opstart. Du får tilsendt spændende materiale om Triarca, så du har rig mulighed for at dykke ned i de praktiske ting, det indebærer at være ansat hos os, samtidig med at du har god tid til at stille de spørgsmål, der naturligt opstår, når man skal starte et nyt sted.