Mammoet Denmark Brande A/S

Hos Mammoet er vi specialister i håndtering, løft og transport af tunge og komplicerede konstruktioner. Vi løser mange krævende opgaver indenfor energisektoren, offentlige infrastrukturprojekter, maskintransport, byggeri m.v.

I vores danske forretning fylder håndtering af hovedkomponenterne til vindmøller meget, men vi løser også en lang række andre opgaver indenfor transport af sværgods. I Norge arbejder vi en del med energisektoren, hvor især olie og vind fylder meget i hverdagen. Den svenske del af koncernen løser herudover komplekse opgaver indenfor nedrivning af nuclearanlæg og flytning af historiske bygninger i forbindelse med udvidelse af minedrift.

Mammoet Denmark Brande A/S er en del af et internationalt selskab med over 7000 ansatte.

Vi har således et meget stort internationalt netværk med adgang til udstyr, kompetencer og ikke mindst specialisterfaring indenfor en lang række områder. Mammoet er en professionel organisation, hvor både kvalitet, leveringssikkerhed og ikke mindst sikkerhed & arbejdsmiljø er i højsædet.

I Mammoet Scandinavia er Norge, Sverige og Danmark under samme ledelse for dermed at sikre et tæt samarbejde og videndeling på tværs af Skandinavien. Med to sites i Norge, et salgskontor i Sverige og ikke mindst det skandinaviske hovedkontor i midtjyske Brande, er adgangen til det rigtige udstyr og de rette kompetencer absolut tilstede. Det betyder samtidig at man som medarbejder skal være indstillet på rejseaktivitet og behovet for en fleksibel indstilling til ens arbejdstid. Til gengæld venter en masse spændende oplevelser på steder man normalt ikke kommer.

Vi arbejder efter vores fællles værdisæt, som er:

Commitment

Vi er dedikerede og engagerede i vores arbejde.

Resultater

Vi leverer de bedste resulater og er villige til at tage udfordringerne op – vi stræber gerne efter det andre ikke tror er muligt.

Team spirit

Vi løfter i flok og har respekt for hinandens faglighed og forskellighed.

Omtanke

Mennesker, samfund og miljø har behov for omtanke. Sikkerhed og arbejdsmiljø er vores højeste prioritet.

Ansvarlighed

Mammoet er en stor international koncern, hvilket forpligter os til at sætte standarderne. Alle medarbejdere i Mammoet forventes at gå forrest som det gode eksempel – vi kalder det Mammoet stamp.

Vi er drevet af at flytte grænser og sprænge rammerne for, hvad der kan lade sig gøre.

Vores motto er Smarter – Safer – Stronger, hvilket i hverdagen viser sig ved en dedikeret stræben efter at finde nye måder at løse komplekse og tunge transportopgaver på. Altid med sikkerhed og arbejdsmiljø som højeste prioritet – alle skal hjem til deres kære i et helt stykke.