Vurderingsstyrelsen

Vær med til at løse en vigtig samfundsopgave

I Vurderingsstyrelsen er vi en del af en vigtig politisk prioriteret opgave. Vores mål er at sikre retvisende, ensartede og gennemskuelige vurderinger og beskatning af landets 2,3 mio. ejendomme. Samlet bidrager ejendomsskatten hvert år med ca. 50 mia. kroner til velfærdssamfundet, hvilket svarer til finansieringen af den danske folkeskole. For, at vi kan lave korrekte vurderinger, skal vi have kendskab til markedet og forstå de markedsmæssige sammenhænge, som gør sig gældende.

Derfor arbejder vi med databaserede systemer, som blandt andet følger de konstaterede salgspriser i markedet, og vi stræber mod at være kunderettede og kommunikerende om ejendomsvurderingerne og de data, der ligger til grund herfor. Synes du, ligesom os, at det er en opgave med mening, så kom og vær med til at gøre en forskel.

To kvindelige kolleger går på trappen

Bliv dygtig i krydsfeltet mellem politik, jura og IT

Vi er mere end 900 engagerede kolleger, der hver dag arbejder i krydsfeltet mellem politik, jura og IT. Vurderingsstyrelsen rummer mange forskellige fagligheder. Nogle har mange års erfaring og har en tung faglighed med i rygsækken, mens andre har været her kort tid eller er helt nye. Det gælder, når du blandt andet møder vores sagsbehandlere, jurister, økonomer, HR-medarbejdere og kommunikationsfolk. Med hver vores faglighed er vi med til at skabe en moderne arbejdsplads, hvor faglighed, drive og udvikling er i højsædet.

Vores opgaver har betydning for alle danske boligejere, og derfor er der hos os mulighed for at tage ansvar, lære en masse og gøre en forskel. Det kræver engagement og indsats, og derfor forsøger vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv for vores medarbejdere.

Vi har et stort fokus på udvikling af alle medarbejdere, såvel professionelt som menneskeligt. Derfor er det også vigtigt for os, at du kommer godt ombord på din nye arbejdsplads.

Når du starter i Vurderingsstyrelsen får du en makker, som introducerer dig til dine opgaver, dine nye kolleger og praktiske ting ift. din arbejdsplads. Du skal også gennemføre et onboarding forløb, hvilket betyder, at du får indsigt i og kendskab til styrelsens opgaver og lærer en masse nye kolleger på tværs af enheder at kende.

Vi løfter i flok

I Vurderingsstyrelsen vægter vi samarbejde og kollegaskab højt. Vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs, og med resten af Skatteministeriets koncern, om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Det betyder, at du får faglig vejledning og retning fra dine ledere. Og det betyder, at du kan sparre med dine kolleger om opgaverne samt få og give feedback, så vi alle sammen hele tiden bliver dygtigere. Vi er optaget af at skabe en kompetent og tryg arbejdsplads, hvor vi kan regne med hinanden.

Selv om vores arbejde ofte kan være krævende, har vi en uhøjtidelig omgangstone. Vi løser vores opgaver bedst, når vi er i øjenhøjde og har en åben og afslappet kultur, hvor der er plads til også at have det sjovt.