Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

OM OS

Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, drifter og vedligeholder nye og eksisterende it-systemer, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive. Vi lægger stor vægt på at skabe løsninger, der er data- og analysedrevne, som er værdiskabende for Skatteforvaltningen, og som understøtter, at skatter og afgifter bliver betalt korrekt og til tiden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har ansvaret for at drive it-udviklingsprojekter og for at sikre et transparent grundlag for it-prioriteringer på tværs af Skatteforvaltningen, ligesom det er styrelsens opgave at modernisere, nedbringe teknisk gæld og anvende markedet optimalt.

Medarbejdere i fuld gang med at brainstorme

VORES OPGAVE

Løft en samfundskritisk it-opgave
Opgaven er at sikre velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave. I samarbejde med de andre styrelser i Skatteforvaltningen leverer vi tidssvarende og stabile it-løsninger af afgørende vigtighed for samfundet, som understøtter, at skatter og afgifter bliver betalt korrekt og til tiden. Hvis du også synes, at den it-opgave giver mening, så kom og vær med til at sikre fremtidens digitale Skatteforvaltning.

Arbejd med de dygtigste
Vi er mere end 1.800 engagerede specialister, der arbejder med alt fra it-udvikling og sikker drift af it-systemer til strategi og styring. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi, stærke faglige fællesskaber og en kultur, hvor den gode løsning kan komme fra alle steder i organisationen. Vi forstår vores forretning og brænder for den samfundskritiske opgave, vi har. Dygtige mennesker bliver dygtigere her.

Indgå i stærke partnerskaber
Vi drifter, vedligeholder og udvikler nye og eksisterende it-systemer på samme tid. Det er en vigtig og vanskelig opgave, som kræver ultrahøj faglighed. Men vi lykkes kun sammen. Derfor indgår vi i stærke partnerskaber med de andre skattefaglige styrelser, så vi forstår den samlede Skatteforvaltning, kan se muligheder og levere tidssvarende løsninger på forretningsmæssige udfordringer af afgørende vigtighed for samfundet.

Skab karriere med mening
Vi er en offentlig it-organisation, der er drevet af et stort engagement for den vigtige samfundsopgave, vi har fået ansvaret for. Vi arbejder professionelt i stærke faglige fællesskaber på tværs af styrelsen, og vi tror på, at den bedste løsning findes i samspillet mellem flere fagligheder. Hos os kan du hurtigt få ansvar og indflydelse og har mulighed for at skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv.

Kontorer i hele landet:

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har hovedsæde i København på Frederiksberg og har kontorer i Kongens Lyngby, Middelfart og Aalborg.