Gældsstyrelsen

Evaluering

Positiv kommentar

Afhængig af om man er i en produktionsenhed eller en stabsenhed, så kan opgaverne variere, både i forhold til mængden, tidspres og sværhedsgrad. Det er en stor styrelse, og der er meget varierende opgaver, man kan sidde med administrative opgaver, der ikke kræver det store, til komplekse opgaver, der kræver meget af den enkelte.

Negativ kommentar

Der er gode og knap så gode ting i Gældsstyrelsen. Det er ikke så anderledes end så mange andre arbejdspladser, men de dårlige ting har det som regel med, at veje tungere end de gode ting. Man kan få gode kollegaer, man kan også få dårlige kollegaer. Der kan også være gode og dårlige ledere. Det er en styrelse, der stadig kæmper med fortidens spøgelser, og derfor er der fortsat plads til forbedring på rigtig mange områder. Det er en politisk styret offentlig myndighed, og det skal man lige vænne sig til. Det betyder, at man kan blive nødt til ændre retning fra den ene dag til den anden, eller at ting kan tage lang tid at forandre. Jeg skifter til det private, fordi det job, jeg ønsker mig på nuværende tidspunkt, kun findes i det private, og samtidig er der udsigt til en større lønudvikling.

Evaluering

Positiv kommentar

Man er så godt som aldrig under pres og opgaverne er juridisk i den lette ende.

Negativ kommentar

Skatteforvaltningen er præget af mange års vanrøgt. Medarbejdere ses som en udgift. Man forsøger at lokke jurister til med annoncer, der lyder spændende (“vil du gå i retten for skat?”), men det reelle indhold af stillingen savner ærlighed. Der er stor vægt på rutineprægede administrative opgaver, og hele organisationen er præget af HK’ere og hk tankegang, hvor et job er noget der bare skal overstås. Man skal tidsregistrere ned til mindste minut hver dag. Ledelsen går ikke af vejen for at bruge det imod dig, hvis den vil af med dig. Vil ikke anbefale erfarne jurister at arbejde der.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode karrieremuligheder, hvis man kan holde det ud.

Negativ kommentar

Direktøren og mindst 1 underdirektør kværner løs om kulturen og værdierne, men det er 100 % varm luft. Intet implementeres i praksis.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt sammenhold og kollegaer er gode til at hjælpe

Negativ kommentar

Det er en ustabil arbejdsplads i den forstand at der sjældent er styr på noget fra ledelsen. De ændrer retning konstant og kan sjældent melde noget ud.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk kollegaer og fleksible arbejdstider

Negativ kommentar

Videreudviklingsmulighederne er ikke særligt gode. Ledelsen har ikke en finger på pulsen

Evaluering

Positiv kommentar

Mulighed for at være med til at fremme den nye kultur.

Negativ kommentar

Uforudsigeligheden i hverdagen, er meget politisk styret

Evaluering

Positiv kommentar

Kan være med at opbygge en ny kultur. Fokus på kultur og trivsel. God oplæring til nye medarbejdere.

Negativ kommentar

Det er en politiskstyret offentlig organisation. Hvilket gør at nogle ting virker svært at ændre.