Gældsstyrelsen

Vi er mere, end du tror

Vil du være med til at løse en stor og vigtig samfundsopgave? Så er du måske den næste, vi kan byde velkommen i Gældsstyrelsen. Hos os kommer du til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, som alle er drevet af det samme mål: vi skal sikre, at borgere og virksomheder betaler deres gæld til det offentlige – og vi skal gøre det så let som muligt at betale.

Gældsstyrelsen er sammen med resten af Skatteministeriet med til at lægge fundamentet for det danske velfærdssamfund. Med denne opgave følger et stort ansvar, som vi er meget bevidste om. Vi har borgere og virksomheder i centrum i alt, hvad vi gør – og vi gør os umage for at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at være ansat i mange år.

Kollegaer omkring et bord

Hos os får du høj faglighed og fællesskab

Som ny i Gældsstyrelsen bliver du en del af et stærkt fællesskab fra første færd. Og du får rum til at dyrke din faglighed, hvad enten du er specialist inden for dit område, arbejder på tværs af organisationen eller går ledervejen. Der er mange karriereveje i Gældsstyrelsen, og vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt. Vi ser også positivt på internt jobskifte, fordi det er med til at styrke og videreudvikle vores viden bedst muligt.

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høje ambitioner, stor fleksibilitet og sammenhold. Vi er i dag godt 1600 medarbejdere, som er fordelt på forskellige lokationer i hele landet. Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her får du kolleger, der bakker dig op.

Sådan kommer du godt fra start

I Gældsstyrelsen lægger vi vægt på, at du som nyansat kommer godt fra start. Vi tilrettelægger derfor et grundigt velkomstprogram, hvor du får et bredt indblik i din nye arbejdsplads og de opgaver, du skal være med til at løse. Du bliver desuden knyttet sammen med en erfaren makker fra dit kontor, som du kan støtte dig til fagligt og socialt igennem hele introduktionsforløbet.

Du vil også hurtigt opleve, at vi tager din trivsel alvorligt. Vi måler løbende på medarbejdernes tilfredshed for at sikre, at vi er på rette kurs. Vores målinger viser, at medarbejderne oplever en høj grad af arbejdsglæde og engagement, og det giver både grund til stolthed og høje ambitioner for at bygge videre på de flotte resultater. Lyder det som noget for dig? Så hold øje med de ledige stillinger, som bliver slået op på Jobindex og vores hjemmeside www.gaeldst.dk