If Skadeforsikring

Om If

Vi er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder og 7900 medarbejdere i de nordiske lande og Baltikum. Men det er ikke kun hos If, der er brug for dig. Vi er nemlig meget mere end dygtige forsikringsspecialister, IT-eksperter og skaderådgivere. Vi er der, når en ny veterinærklinik åbner dørene, når husnøgler skifter ejer, og når en sejlbåd sætter sejl mod nye eventyr. Hver dag er vi ved vores kunders side og sørger for, at de er ordentligt forsikrede, både i de store øjeblikke og i den almindelige hverdag. Vi er stolte af vores fælles formål:

We give people confidence today to shape their tomorrow

Din karriere i If

I If har vi mange spændende og forskellige stillinger, som hver især kan skabe muligheden for, at du kan gøre karriere indenfor forsikring. Du behøver ikke at have arbejdet med forsikring tidligere for at starte i et job hos os. Vi leder efter nye kollegaer med forskellige baggrunde og tilbyder kompetenceudvikling, som styrker dig på netop dit område.

Forsikringsbranchen udvikler sig med høj hastighed gennem digitalisering og nye forventninger fra kunderne. If har som formål at være på forkant og drive denne udvikling.

Vores kultur

Vi er overbeviste om, at en mangfoldig og inkluderende arbejdskultur på mange måder fremmer innovation og udvikling af kompetencer. Det er lige meget hvem du er, hvor du kommer fra, eller hvordan du ser ud. Det er de forskellige perspektiver, baggrunde og erfaringer, vi hver især har og deler, der gør en forskel.

Come and join us!