Metro Service A/S

Metro Service A/S driver og vedligeholder Københavns Metro og har vundet kontrakten på at drive Letbanen Ring 3, som forventes at åbne i 2025. Virksomheden er i hurtig udvikling, og fortsætter med at vokse.,

I dag er vi ca. 600 medarbejdere beskæftiget døgnet rundt i Metro Service. Vi forventer at runde de 800 medarbejdere i 2025, idet vi forbereder driften af forlængelen af metroen til Sydhavnen i 2024 og åbningen af Letbanen i 2025.

Vores medarbejdere er en mangfoldig gruppe, med forskellige baggrunde og erfaringer. De største medarbejdergrupper er stewarderne, der yder kundeservice i tog og på stationer og teknikerne, der reparerer og vedligeholder metrotog og skinner. Der er dog også flere kolleger der arbejer i kontrolrum og kundeservice, og vi er på en digital rejse, som betyder at der større og større fokus på it, ingeniør- , sikkerhed-, kvalitet- og miljøopgaver foruden HR og Økonomopgaver.

Vi har et sundt og sikkert arbejdsmiljø med en stærk virksomhedskultur og arbejder i det daglige ud fra en anerkendende tilgang for at sikre medarbejderne de bedst mulige forhold. Desuden tænker vi miljø og socialt ansvar ind i løsningen af vores opgaver.

Metro Service A/S er en privatejet virksomhed, der ejes af et jointventure mellem italienske ATM (Azienda Trasporti Milanesi) og Hitachi Rail STS.
Virksomheden har domicil i den sydlige del af Ørestad på Metrovej og i Sydhavnen i Vasbygade.

Vil du vide mere om Metro Service eller sende en uopfordret ansøgning, så læs mere på metroservice.dk