Aalborg Portland

SOLID ROCKS! | SKAB ET HELSTØBT OG SOLIDT ARBEJDSLIV HOS EN LEDER I SVÆRINDUSTRIEN

Som medarbejder i Aalborg Portland-koncernen arbejder og lever du på et solidt fundament. Bogstaveligt talt. Vi har udnyttet vores styrker til at indtage en plads i toppen af sværindustrien i mere end 125 år – og vores forretning er synonym med soliditet.

Vi er en industrikæmpe, der giver dig alle fordelene fra en lille arbejdsplads. Vores maskineri og fremstillingsprocesser er i stor skala, ligesom dine muligheder. Du kan bygge videre på vores stolte historie på Danmarks eneste cementfabrik, Aalborg Portland i Nordjylland, som er ejet af Aalborg Portland Holding – en international koncern med tæt på 3.000 medarbejdere.


VIL DU VÆRE MED TIL AT FREMSTILLE VERDENS MEST ANVENDTE BYGGEMATERIALE?

Som medarbejder i Aalborg Portland vil du lære kunsten at fremstille nøgleingrediensen til verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt. Men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over kompleksiteten i cement og beton og deres anvendelsesområder. Og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Vores solide grå og hvide cement er en nøgleingrediens i den beton, der bruges til byggeriet af enorme infrastrukturprojekter og arkitektoniske vartegn som Farøbroen, Storebæltsbroen og Københavns Metro, ligesom den bliver brugt til beboelsesprojekter, skateparks, museer, motorvejsbroer og lufthavnslandingsbaner.

Cement og betons positive miljøegenskaber er veldokumenterede. Efter bare få år er den samlede mængde energi, der er brugt på at bygge og vedligeholde betonkonstruktioner lavere end for tilsvarende konstruktioner bygget af andre materialer. Du kan blive en del af vores konstante stræben efter at drive en sund forretning, mens vi minimerer vores miljøbelastning og optimerer vores forbrug af energiressourcer gennem genbrug og industriel symbiose i alle led af vores værdikæde.



VIL DU HAVE ET COOL OG SOLIDT JOB?

Uanset om du er håndværker, ingeniør, teknolog, lastbilchauffør eller akademiker, har vi et solidt job til dig – både hvis du er lærling, nyuddannet eller allerede har stor erfaring.

Aalborg Portland har konstant mere end 20 lærlinge og elever beskæftiget og er den procesvirksomhed i Danmark, der har den højeste andel af lærlinge per ansat. Det er både elektrikerlærlinge, smedelærlinge, procesoperatørelever, industriteknikerlever, kontorelever m.fl., og Aalborg Portland har en strategi om at have lærlinge og elever som en af de primære fødekanaler til at besætte faste stillinger

Vi er i alt 335 medarbejdere på Aalborg Portland, og hvert år fremstiller vi omkring 2 mio. tons cement. En af vores ovne - rotérovn 87 - producerer op til 4632 tons cementklinker om dagen med forbrændingstemperaturer på op til 1500 grader. Vores berømte gravemaskine graver op til 2.200 tons kalk op i timen ved siden af vores 40 meter dybe kalksø. Cementfabrikken leverer også fjernvarme til omkring 24.000 husstande i Aalborg. Det synes vi, er ret cool. Vil du også have et cool og solidt job?



AALBORG PORTLAND A/S : RØRDALSVEJ 44 : POSTBOKS 165 : 9100 AALBORG : +45 9816 7777

cement@aalborgportland.dk

www.aalborgportland.dk/


Se vores karrieresite her