Visma Enterprise A/S

Hos Visma Enterprise er der plads til dig, dine interesser og dine drømme.

Vi giver dig frihed, tillid og ansvar, så du kan være dig selv.

Nysgerrig? Se med her.

Visma Enterprise

Skab din karriere sammen med os

Visma Enterprise står bag Danmarks førende løn- og HR-systemer. Det er os, der sikrer, at danskerne får løn. Vi er eksperter inden for vores felt, og vores afdelinger tæller alt fra IT-udvikling til Salg, HR, Marketing, Kommunikation, Økonomi, Administration, Legal og Security. Og som en del af den internationale Visma-koncern har vi stærke ressourcer i ryggen.

Det betyder også, at du får gode karriere- og udviklingsmuligheder. Det understøtter vi med individuelle medarbejderplaner, konferencer, videndeling og webinarer på tværs af landene. Og gør du det godt, kan du endda blive udvalgt til vores high-performance-forløb.

Se én af vores innovative løsninger her.

Visma Enterprise

En hverdag med fleksibilitet, frihed og fuldt overskud

Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Du har mulighed for at arbejde hjemmefra, og du kan i vid udstrækning tilrettelægge dine timer, som det passer dig. Vi giver plads til overskud og passion, så du kan være den bedste udgave af dig selv.

 Visma Enterprise
 Visma Enterprise

Her oser af energi og fællesskab

Vi har et udpræget godt sammenhold med en stærk kultur, hvor vi står skulder ved skulder. Vi har et fladt hierarki, hvor du kan sætte dine gode ideer i spil og påvirke beslutningerne fra dag 1. Du får masser af dygtige kolleger at sparre med – og som vil elske at deltage i vores mange sociale aktiviteter sammen med dig.

Vi har til huse i Carlsberg Byen, som er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Vores nye lokaler har plads til over 1100 medarbejdere og ligger i gåafstand til S-tog- og metrostation.

Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Visma LinkedIn Visma Facebook Visma intagram Visma blog
Visma Enterprise

Klar til at starte din fremtid hos os?

Vi er altid på udkig efter nye talenter – både studerende, elever, nyuddannede og erfarne specialister. Vil du være en del af ambitionen?

Så tag et kig på vores ledige stillinger og karriereside.