Visma Enterprise A/S

Få plads blandt et hold af løn- og HR-ildsjæle

Hos Visma Enterprise er vi mere end 165 medarbejdere som servicerer mere end 1.300 kunder og deres 250.000 lønmodtagere. Vores kunder er primært mellemstore og store virksomheder med et behov for digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn-, tidsregistrering- og rekrutteringsprocesser.

Vi kan lidt af hvert og brænder for det vi laver. Alle arbejder vi sammen på kryds og tværs for at spille hinanden bedre. For vi tror på, at vi sammen skaber den bedste oplevelse for vores kunder og den bedste arbejdsplads for os alle.

Vi er stolte over at være del af Visma-familien, som har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden. Visma er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser.

Vi holder til i Carlsberg Byen, hvor vi deler domicil med de andre Visma-selskaber i hovedstadsområdet. I daglig tale kalder vi domicilet for "Visma House", og det er placeret i gåafstand til både S-tog og metro. Ud over store lyse kontorlokaler, rummer huset også atrium, gårdhaver, tagterrasser og café.