Rituals Cosmetics Denmark ApS

HISTORIEN OM RITUALS

"Vi er her ikke for at sælge dig skønhed. Vi er her for at give dig en god følelse."
- Raymond Cloosterman, CEO hos Rituals.

Vi er et globalt brand, som blev grundlagt i den hollandske hovedstad Amsterdam i 2000. Rituals har i dag over 807 butikker og 2700 shop-in-shops fordelt på 33 lande i Europa, Asien, Mellemøsten samt Nord- og Sydamerika. Vi er et omnichannel-brand, som opererer inden for detail, engros, e-handel og rejsedetail.

Og hvad er det så for en drøm, vi er i fuld gang med at udleve? Vi vil starte en global bevægelse inden for velvære og dele vores filosofi om Soulful Living med hele verden. I 2020 nåede vi en utrolig milepæl, da vi kunne fejre vores 20-års fødselsdag. Det markerede vi ved at åbne vores allerførste flagskibsbutik, House of Rituals. 1700 kvadratmeter og fire etager med nye, eksklusive kollektioner, en restaurant samt en spa til pleje af krop og sjæl. I løbet af de næste ti år ønsker vi at løfte brandet og virksomheden til næste niveau. Det betyder ikke blot, at vi åbner flere butikker, men også at vi vil opbygge et endnu stærkere fællesskab omkring vores brand.

MENNESKER ER KERNEN I ALT, HVAD VI GØR

Rituals skaber betydningsfulde øjeblikke og hjælper mennesker med at sætte farten ned i deres travle hverdag. For at kunne fortsætte med det har vi brug for passionerede, energiske og engagerede medarbejdere, som altid er villige til at gøre lidt ekstra. Det lyder måske modstridende, men hos Rituals supplerer meningsfuldhed og præstation på højeste niveau hinanden som yin og yang. Vi er en global og inkluderende virksomhed, og derfor er vores medarbejdere kernen i alt, hvad vi foretager os hver eneste dag. Vi guider dig gennem hele din rejse med os, så du kan blomstre, føle dig som en del af holdet og have det sjovt imens.

FIND DIN RETTE HYLDE HOS OS

Rituals fortsætter sin vækst over hele verden, og vores ambitioner er stadig tårnhøje. Hos Rituals lægger vi vægt på, at vores medarbejdere arbejder sammen, støtter hinanden, træffer meningsfulde beslutninger og altid stræber efter at yde deres bedste. Deler du Rituals-filosofien?