Tabellae A/S

Tabellae er ERP-systemets bedste ven

Vi elsker forretningsdokumenter, og har hjulpet mere end 500 kunder med at interagere effektivt med kunderne og minimere risici i ERP-implementeringen. ERP-output som ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels kan nemlig få tidsforbrug og økonomi i et ERP-projekt til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Dokumenter er forretningskritiske. Uden labels – ingen levering. Uden fakturaer – intet salg.

Tabellae implementerer dokumentstyringssystemer, der gør vedligeholdelse og tilpasning af dokumenter til en overskuelig opgave. Vi reducerer omkostningerne og mindsker antallet af ubekendte i ERP-projektet, så den samlede ERP-løsning bliver nemmere at vedligeholde, billigere at opgradere, og går live indenfor tid og budget.

Vi leder efter gode mennesker, der vil med på en fantastisk rejse

Hos Tabellae får du et fantastisk arbejdsmiljø med humor og kort vej fra tanke til handling. Vi har det sjovt sammen og sætter pris på langvarige relationer. Bl.a. derfor har vi mere end 500 kunder, hvoraf langt størstedelen er kunder i mange år. Med 6 kontorer i Danmark, Sverige, Norge, USA og Portugal er jobmulighederne både internationale og forskelligartede.

Tabellae er en virksomhed for dig, der

  • vil udvikle dig
  • vil have det sjovt
  • ønsker mange jobmuligheder - i 5 lande
  • ønsker en karriere indenfor ERP- og IT-branchen som fx konsulent eller projektleder.

Vil du være en del af teamet så se mere på https://www.tabellae.com/careers