Eventforce Retail ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Man har dejlige kollegaer og gode mellemledere, og får en masse feedback på arbejdet fra kunderne. Dejligt at lave buketter

Negativ kommentar

Lønnen den samme i årevis, ingen pension, ingen tillidsmand eller sikkerhedsrepræsentant. Arbejdsmiljøet er hårdt, da man arbejder stående på samme sted i mange timer og ofte i masser af larm. Blomsterudvalget er svingende og ofte fantasiløst med den samme slags blomster år efter år men kan også være fint i de store huse, dog altid med de samme 4 slags roser. Stort set ingen mulighed for at påvirke eget arbejdsmiljø eller blomsterudvalg. Utilfredsstillende. Øverste ledelse sender os ud at binde i Coronatiden. Ikke ok.

Evaluering

Positiv kommentar

Arbejder som blomsterbinder ved Evenforce. I arbejdet er der en høj grad af bestemmelse over, hvor mange vagter, man som medarbejder ønsker. Kunderne er super søde, og man får som blomsterbinderkonstant at vide af kunderne, at man er god til sit arbejde.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Stor grad af frihed og egen ansvarlighed

Negativ kommentar

Ingen overenskomst, ingen pension, ingen goder, ingen muligheder for belønning i forbindelse m at yde en ekstra indsats.