DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Gem
DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Inspektør til automatiske sprinkleranlæg

DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, Hvidovre og Århus

Brænder du for at sikre liv og værdier gennem inspektion af automatiske sprinkleranlæg? Har du teknisk forståelse og erfaring med projektering og installation? Vil du gerne være en del af en vækstende virksomhed, som aktivt er med til at gøre en forskel, når det kommer til brandsikring?

Som ansat i inspektionsafdelingen tildeles du en portefølje af anlæg eller virksomheder, som du får ansvaret for at inspicere. Anlægsinspektion består af en årlig visuel gennemgang af anlægget og en funktionsafprøvning af den samlede installation. Endvidere kontrolleres, om anlægsejer udfører de kontroller, der påhviler denne.

DBI er kendetegnet ved en god og udviklende arbejdsplads, hvor samarbejdet er fleksibelt og uformelt. Vi har topmoderne kontorer og faciliteter, og du får gode personalemæssige forhold.

Gem
DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Elever til Rådgivning og undersøgelser

DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, Hvidovre

Vi søger passionerede elever til to forskellige afdelinger

Er du elev på en EUX/EUD uddannelse f.eks. med handel eller kontor som studieretning, og skal have en elevplads til handels- eller kontoruddannelsen? Brænder du for kundeservice, administration, koordinering, planlægning og support? Kunne du tænke dig at arbejde i en spændende vækstende virksomhed, som har til formål at sikre liv og værdier? Er du god til at holde overblik og styr på detaljerne? Vi tilbyder nu to elevpladser – er det dig vi leder efter?

Vi tilbyder vores nye kontorelever:

  • En toårig elevstilling i en spændende vækstende virksomhed
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • En fast tilknyttet elevansvarlig, der kan give dig sparring og støtte igennem din uddannelse
  • Efterfølgende karrieremuligheder
  • Vi har en uformel arbejdsplads og en flad struktur. I DBI er dine inputs er kærkommen.