DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI som arbejdsplads:

Hos DBI går vi forrest med specialiseret viden og nyskabende ydelser inden for brand og sikring. Vi har det med at nørde igennem og sætter en ære i at være en fleksibel arbejdsplads med en åben og uformel tone og gode personaleforhold.

Vi er specialiserede i brand og sikring og arbejder konstant for at udvikle ny viden, så vi kan hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. Baseret på vores unikke tekniske ekspertise og erfaring tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring samt en lang række kurser og uddannelser.

Billede

OM DBI CERTIFICATION A/S

Under DBI findes datterselskabet DBI Certification A/S, der arbejder med certificering inden for det brand- og sikringstekniske område med primær fokus på produktcertificering og KLS-certificering af installationsvirksomheder i Danmark. DBI Certification A/S tilbyder en række ydelser inden for auditering samt en bred vifte af certificeringer af materialer og komponenter til byggeri, marine, sikringsudstyr, vejtavler og gasapparater