DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Evaluering

Positiv kommentar

DBI er på godt og ondt en udpræget teknisk virksomhed. Fagligheden er altid i højsædet -men det kan til tider gå ud over fokus på kunden og dermed rammerne for de af os der arbejder med markedsføring og salg

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

God balance mellem privat-- og arbejdsliv. Gode udviklingsmuliheder. Et teknisk fagligt miljø og en god kantine.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Det bedste ved DBI er deres kantine - men den er bestemt også helt i top.

Negativ kommentar

Virkelig dårligt arbejdsmiljø i den lille kursusafdeling jeg var ansat i. Dårlig onboarding og leder der ikke formår/ønsker at inkludere alle i afdelingen. Der var dog andre afdelinger hvor sammenhold og arbejdsopgaver fungerede fint. Stoppede efter få måneders ansættelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger og en interesant hverdag

Negativ kommentar

Ledelsen er ekstremt dårlige til at lytte til deres medarbejdere. Der trænger til noget nyt blod på de bonede gulve.

Evaluering

Positiv kommentar

DBI har et skønt miljø med dygtige medarbejdere i alle funktioner. Samarbejde og relationer internt i virksomheden og med de eksterne samarbejdspartnere er helt i top. Ledelsen lægger mærke til de ekstra timer, man lægger i projekterne, hvilket gør, at man er motiveret til at give sig 110%. Mulighederne for avancement eller jobskifte internt i organisationen prioriteres også, især fordi man beholder en masse faglig viden ved at kunne holde på de dygtige medarbejdere. Generelt er der en god stemning, hvor alle medarbejderfunktioner bliver værdsat. Alle funktionerne er på hver sin måde med til at sikre liv og værdier - alle ved hvorfor de arbejder der.

Negativ kommentar

På nuværende tidspunkt er det eneste dårlige, at DBI vokser ud af sine lokaler. Væksten gør, at man kan komme til at sidde lidt trangt på nogle kontorer, men dette er kun tilfældet indtil DBI får bygget ud.