Advokatfirmaet Vingaardshus A/S

Job og karriere hos et advokatfirma er krævende, men…

Job og karriere hos et advokatfirma er krævende, og kompetente og engagerede medarbejdere er til enhver tid afgørende for os – og vores klienter.

Derfor tror vi også på, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere ved at tilbyde en god, mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejdernes faglige ambitioner løbende bliver udfordret, og kvalifikationerne plejes og udvikles gennem hele arbejdslivet. Det sikrer vi blandt andet gennem videreuddannelse og udviklingssamtaler, så vi hele tiden arbejder i den samme retning.

Vi lægger samtidig vægt på at være en arbejdsplads med en uformel, men seriøs omgangstone, hvor der er højt til loftet for den enkelte medarbejder, og hvor der er plads til sparring, humor og sammenhold.

Fokus på work-life balance

Vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at vi planlægger arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder, så der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

Kort og godt kræver vi kompetente og engagerede medarbejdere, men giver plads til at skabe en karriere under seriøse, ambitiøse og uformelle forhold!