Q8 Danmark A/S

Kom med på vores rejse mod en fossilfri fremtid
Vil du være en del af en virksomhed med en stærk historie - i en branche, hvor tingene går hurtigt? Så bliv vores nye kollega!

Hos OKQ8 Scandinavia har vi medarbejdere på både depoter, kontorer og servicestationer. Selvom arbejdsomgivelserne er forskellige, er de alle præget af højt tempo, en venlig atmosfære og engagerede, kompetente kolleger, der tager hånd om kunderne og hinanden.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og er afgørende for vores virksomheds fremgang – derfor arbejder vi fokuseret med de fire områder; Modige ledere, Fleksibelt arbejdsliv, Familie og Fritid & Udvikling og talent.

Bæredygtig muliggører for mennesker i bevægelse

OKQ8 Scandinavia består af OK-Q8 AB i Sverige og Q8 Danmark A/S i Danmark. Vi er omkring
5 000 engagerede og serviceorienterede medarbejdere i alt, der arbejder aktivt for at fremme udviklingen af mere klima- og miljøvenlige brændstoffer, services og produkter, at mindske uligheden og at bidrage til bæredygtige byer og samfund. Med cirka 1 000 servicestationer samt et stort udvalg af bilprodukter og mad til farten stiler vi efter at være en bæredygtig muliggører for mennesker i bevægelse – både nu og fremover.

Om Q8 Danmark

Q8 Danmark A/S og OK-Q8 AB i Sverige blev i 2012 slået sammen til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia. Vi arbejder under to forskellige varemærker, men med en fælles organisation, vision og værdier.

OKQ8 Scandinavia er et af Skandinaviens største brændstof- og energivirksomheder med cirka 1.000 servicestationer til personbiler og tung trafik. Vi tilbyder også produkter og services til kunder inden for landbrug, transport, shipping og værksteder. Mange af vores bemandede stationer har mere miljøvenlig bilvask med svanemærket kemi, og vi er i gang med at rulle landsdækkende netværk af lynladere til elbiler ud i både Danmark og Sverige.

Vi drives af, at, sammen med vores kunder, være med til at påvirke og bidrage til hele samfundets omstilling mod en mere bæredygtig og fossilfri fremtid.

Vil du være vores nye kollega?

Så besøg os på www.Q8.dk og læs mere om dine muligheder for en spændende fremtid hos os.