Hovedstadens Beredskab

Gem
Hovedstadens Beredskab Studentermedhjælper til koordinering, udvikling og evaluering af indsatser og projekter

Hovedstadens Beredskab, København

Søger du et fagligt udfordrende studenterjob? Er du kreativ, god til at omsætte teori til praksis, og er planlægning og koordinering opgaver, du virkelig sætter pris på? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere, som kan være med til at udvikle og følge op på aktiviteter, vi gennemfører med borgerne i Hovedstadsområdet.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob, hvor du sammen med andre medarbejdere, praktikanter og projektets leder får mulighed for at udfolde og bringe din faglighed og kompetencer i spil.

Vi sørger for et introforløb til det beredskabsfaglige område og de fagområder, der indgår i forebyggelsesindsatserne, f.eks. risikovurdering, (brand)forebyggelse, brandsikkerhed, førstehjælp og brand.

Gem
Hovedstadens Beredskab Praktikanter til udvikling af sjove og originale materialer med tydelige budskaber

Hovedstadens Beredskab, København

Søger du et fagligt udfordrende praktikforløb? Er du kreativ og ved at uddanne dig inden for design, visuel formidling, adfærdspsykologi eller lignende? Så er du måske en af vores nye praktikanter, der kan være med til at udvikle kreative koncepter og materialer, som vækker opsigt og flytter folk til en mere sikker adfærd.

I udviklingen af kreative koncepter og materialer skal du være med til at sikre den røde tråd i formidlingsindsatser mellem vores forskellige aktiviteter og events. Budskaberne og materiale fra de enkelte indsatser skal hænge sammen, så de til sammen udgør et fuldendt formidlings- og læringsforløb for deltagerne.

Eksempler på opgaver kan være:

  • Udarbejde konkrete materialer, der skal nudge folk til at ændre adfærd.
  • Udarbejde sjove og visuelle materialer om røgalarmer.
  • Udarbejde ideer til at sammenkæde materialer og aktiviteter ved forskellige events.