Hovedstadens Beredskab

Evaluering

Positiv kommentar

En velfunderet spændende og omstillingsparat virksomhed med fokus på at tilpasse sig udviklingen. Primære fordel er søde og hjælpsomme kollegaer i øvrige afdelinger og sekundært kan nævnes de fysiske rammer som er i top og skaber et fremragende arbejdsklima.

Negativ kommentar

Alle medarbejdere på alle niveauer i organisationen kan med personlig erfaring bidrage til arbejdsklimaet og med hjælp fra HR, synliggøre værdifulde fakta i processen med at hæve arbejdsglæden og dermed evaluering på disse parametre.

Evaluering

Positiv kommentar

Seje kadetter

Negativ kommentar

Ungdomsbrandkorpset er præget af microstyring, fokus på fejl og fravær af samarbejds evner hos ledelsen

Evaluering

Positiv kommentar

Godt kollegaskab - varierende opgaver

Negativ kommentar

I brandtjenesten og tilhørende områder som frivillige og kadetter er ledelsen gammeldags, hierarkisk og med fokus på fejl og begrænsninger.

Evaluering

Positiv kommentar

Arbejdet i beredskabet er meningsfuldt og fordi man nærmest bor sammen er kollegerne en familie nr 2 - der er et rigtig godt samarbejde kollegerne imellem og rimelige muligheder for at stige i graderne, hvis man bare retter ind.

Negativ kommentar

Topledelsen i brandtjenesten/frivillige/kadet afdelingerne er arrogant og kynisk. Man behandler medarbejdere virkelig dårligt. Kører dem helt ud til kanten, fyrer på den grimeste måde. Det er så pænt udepå - så grimt indei Ledelsesstilen går fra management til ingen ledelse - kun økonomistyring og diktat. Ingen medindflydelse, medinddragelse eller samarbejde.