Dansk El-Forbund

Dansk El-Forbund – Forbundshuset – vi samler alle, både medlemmer og kolleger

Vi er et fagforbund, der samler alle på det el-tekniske område…

… og hver dag arbejder vi for, at vores medlemmer får et godt og trygt arbejdsliv.

Vi holder til i Forbundshuset i København og i vores 11 selvstændige afdelinger fordelt over hele landet. Her finder du dine kolleger – en blanding af valgte, administrative medarbejdere, konsulenter og studentermedhjælpere.

Medarbejeder hos Dansk El-Forbund

Sammenhold, indflydelse og god indflyvning

Med solidt rodfæste i arbejderbevægelsen er vores kultur naturligt præget af fællesskab og solidaritet. Vi er ikke begrænset af hierarkier og har ingen rundsave på albuerne – vi deler ud af vores kompetencer på tværs af roller og områder og har kort vej til beslutningerne.

Hos os får du stor medindflydelse på din hverdag.

”Vi ved, det er vigtigt at komme godt fra start i et nyt job. Derfor får du en fast mentor, når du starter hos os – så du føler dig tryg i dine opgaver,”
– Bettina Bay Albertsen, sekretariatsleder for Adm. team/HR

Her er også plads til dig

Hvis du søger en arbejdsplads, hvor mennesket er i fokus, er du kommet til det rette sted. Vi tror nemlig på, at det er vores forskelligheder, der giver nuancer og nye vinkler på opgaveløsningen.

For det er lige præcis opgaveløsningen, der driver os – at hjælpe vores medlemmer med at få mest muligt ud af deres fagforening. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at vi har det sjovt sammen imens:

”Selvom vi arbejder seriøst med at give vores medlemmer det, de har brug for, er der altid en undertone af humor på kontoret. Vi griner meget sammen, og det gør bare, at man har lyst til at gå på arbejde,”
– Anna, elev