Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Gem
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Privatkunderådgiver til i Dragør

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

I Sparekassen Sjælland-Fyn bliver du en del af en organisation, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi vil gøre en forskel ved at støtte op om talentudvikling og lokale initiativer på Sjælland og Fyn.

Du får ansvar for egen rigtig spændende kundeportefølje som primært består af privatkunder. Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner. Derfor er du også proaktiv og opsøgende over for nye og bestående kunder, der kan have gavn af gode økonomiske løsninger. Vores rådgivning favner hele paletten fra boligkøb og investeringer til pension og personforsikringer

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Erhvervsrådgiver til Erhvervsafdeling Syd

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Næstved

I Erhvervsafdeling Syd søger vi en erhvervsrådgiver, der brænder for erhvervskunderne – både det opsøgende arbejde samt rådgivning af eksisterende kunder. Erhvervsafdeling Syd håndterer erhvervsengagementer fra vores filialnet på Midt- og Sydsjælland.

Du er løbende i tæt dialog med din portefølje af erhvervskunder, der har udviklingspotentiale, og du giver dem værdi som sparringspartner. Du er proaktiv og opsøgende overfor nye kunder, der også skal opleve dig – og kundearrangementer og relevante forretningsmæssige arrangementer er et naturligt sted at møde både potentielle og eksisterende kunder.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Studentermedhjælper: Kommunikationsstuderende til en bank i vækst

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Sparekassen Sjælland-Fyn – Danmarks 12. største bank – er på en spændende rejse. Vi har et godt image, tilfredse kunder og stigende vækst.

Lige nu søger vi en engageret og dygtig kommunikationsstuderende, der har lyst til at blive en del af vores marketing- og kommunikationsafdeling.

Vi har travlt og har derfor brug for din hjælpe til at løse en bred vifte af både interne og eksterne kommunikationsopgaver.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S