Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Vi brænder for grøn omstilling og et klimaneutralt Danmark

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement står vi ca. 235 kolleger klar til at byde dig velkommen. Sammen arbejder vi for fremtidens klimaneutrale samfund og for at nedbringe klimaudledningerne både herhjemme og ude i verden.

Hos os tager du del i arbejdet med udviklingen af selve grundlaget for grøn omstilling i Danmark og globalt. Vi udvikler rammerne for en sikker grøn forsyning, og vi fremstiller grunddata og viden, der kan understøtte politisk handling og skabe reel forandring for klima og samfund. Det gør vi i dialog med vores omverden og med fokus på at skabe sammenhæng mellem politik, teknologi og marked.

Læs mere om ministeriet på kefm.dk Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kollegaer

Faglighed, kollegaskab og trivsel

Det er vigtigt for os, at du kommer godt i gang, når du starter. Derfor har vi fokus på, at du får en god indføring i vores forskellige processer og arbejdsgange og får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en god embedsmand.

Vi har et onboardingprogram, der strækker sig over flere moduler, hvor du bl.a. lærer om Kodex VII, som beskriver embedsmandens syv centrale pligter, du bliver introduceret til arbejdet med regeringssager, og over tid får du en introduktion til ministeriets mange arbejdsområder.

Du får også en mentor fra dit kontor, som hjælper dig i gang med dine opgaver og er din go-to-person.

Vi er et socialt hus med mange sjove arrangementer. Vi tror på, at sammenhold og gode relationer skaber bedre resultater, og det er vigtigt for os, at der også er plads til grin og fejring, når vi når vores milepæle.

Din udvikling er i fokus

Vi lover dig en stejl læringskurve og en masse spændende opgaver forude. Hvis du motiveres af at have ansvar, tilbyder vi en arbejdsplads, hvor du kan tage det.

Vi har et stort fokus på udvikling gennem opgaver og ansvar, og derfor har alle medarbejdere tre årlige udviklingssamtaler med deres leder. Du har også mulighed for at efteruddanne dig, og gør du det særligt godt, kan du tage del i vores talentprogram enten inden for ledelse eller som fagspecialist.

Vi arbejder i departementet med mange forskellige områder inden for klima, energi og forsyning. Derfor er der også mulighed for intern rokering til nye faglige arbejdsområder, hvis du skulle blive nysgerrig på at udvikle dig fagligt i en ny retning. Det er også muligt at rokere til en af ministeriets styrelser eller på sigt blive udsendt som attaché, hvis du drømmer om en international karriere.