Jungheinrich Danmark A/S

Gem
Jungheinrich Danmark A/S
Marketingassistent

Jungheinrich Danmark A/S, Brøndby

Vil du være en del af en international virksomhed og fungere som det administrative omdrejningspunkt for marketingfunktionen i Danmark? Så kan det være jobbet for dig!

Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership, og at vi alle har et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.

Du vil indgå i et globalt netværk af marketingkolleger, hvor din opgave bliver operativt at stå for det administrative arbejde inden for marketingområdet. Du vil primært skulle arbejde med følgende:

  • Opdatere vores hjemmeside (oversætte, opdatere tekster, billeder og videoer)
  • Holde salgs- og markedsføringsmaterialer opdateret og sikre, at det følger vores grafiske guidelines
  • Opdatere sociale medier, herunder oversættelse af globale kampagner
  • Administration og bestillinger inden for marketingrelaterede områder og systemer
Jungheinrich Danmark A/S
Gem
Jungheinrich Danmark A/S
Vi har travlt og søger 2 serviceteknikere til hhv. Nordsjælland/Midtsjælland/Vestsjælland og til Fyn

Jungheinrich Danmark A/S

Du motiveres af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen. Det kribler i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner. Derfor vil dette være det perfekte job for dig.

Du får servicebil til rådighed og kører ud hjemmefra til vores kunder, hvor du skal servicere og reparere deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du sammen med den centrale dispatchere vil planlægge din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner.

Du er specialisten, der brænder for at hjælpe kunden med en løsning på hans problem, og du er typen, der heller ikke kan lade være med at tænke kreativt og give gode råd og vejledning om forbedringer, der kan få kundernes udstyr til at fungere efter netop deres behov.

Jungheinrich Danmark A/S