House of Control Denmark A/S

Vores mission er at sikre vores kunders forpligtelser og værdier, så vi leverer kontrol og skaber øget indtjening.

House of Control vokser hurtigt, og er blevet udnævnt til Årets Gazelle hvert år siden 2012.

Virksomheden blev etableret i 2006, og det hele begyndte med et indbrud i den tidligere virksomhed for House of Controls grundlægger, Lasse Sten. Forsikringsopgørelsen var et mareridt, da der ikke var noget overblik over selskabets aktiver, og dermed ikke, hvad der var stjålet. Baseret på hans egne dyrt købte erfaringer, skabte han et værktøj, der giver en oversigt over alt, hvad virksomheden ejer og lejer – med pris, funktion, købsdato, underskriver af aftalen, hvem der har rådighed over udstyret – og meget mere.

Sten ramte en behov i markedet med produktet, og House of Control har siden haft løbende fokus på produktudvikling og forenkling af processer. I begyndelsen var mærker til forhindring af tyveri samt software til styring af IT-udstyr de vigtigste produkter. House of Control indså hurtigt, at platformen også kunne bruges til oversigt, kontrol og styring af kunders samlede aktiver, aftaler og forpligtelser. Det er denne platform, der i dag bærer navnet Complete Control.

Gennem vores hovedkvarter i Norge og datterselskaber i Sverige, Danmark og Finland, betjener vi i dag over 1.000 kunder i 60 lande. Vi er førende på markedet i aktiv forvaltning af aftaler og forpligtelser for både små og store virksomheder i den private, offentlige og statslige sektor. Vi administrerer virksomheders aktiver for over 150 milliarder kroner.

I foråret 2015 kom det norske investeringsselskab Viking Venture ind som medejer, med det mål at bringe væksten og løsningen videre ud i verden fra 2016. House of Control er en uafhængig og neutral aktør.