KLAR Forsyning A/S

Klar til udvikling og omstilling sammen

KLAR Forsyning er et fælles forsyningsselskab for Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune. Her knokler vores godt 85 medarbejdere hver dag på at sikre en stabil og effektiv forsyning for vores mere end 150.000 kunder i Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune.

Hos KLAR Forsyning vil du fra første dag mærke at blive en del af et fællesskab baseret på tillid, nysgerrighed samt en respekt for forskellig faglighed og bidrag til forsyningen.

Uformel tone og aldrig langt til et smil
Vores dagligdag er kendetegnet ved en forholdsvis uformel tone og et afslappet miljø. Som medarbejder i KLAR Forsyning vil du erfare, at du kan tale med og komme med idéer til udvikling til alle i organisationen. Vores direktører og chefer har skrivebord i det åbne kontorlandskab på lige fod med administrative medarbejdere. Vi omgås i øjenhøjde som mennesker - og ikke titler. Derfor gør vi os også umage med at tale sammen i et fælles sprog uden alt for mange fagord.

De gode relationer og sammenhold ligger os stærkt på sinde. Vi vil hinanden og er stolte af sammen at løse opgaver, der er vigtige for samfundet og for den enkelte kunde. Vi rykker sammen, når tingene spidser til – og selv i svære situationer er der aldrig langt til et smil.

KLAR Forsyning medarbejdere på tre forskellige billeder

Faglige udfordringer og mange muligheder for dig

Som medarbejder i KLAR Forsyning vil du opleve en arbejdsplads, der er i konstant udvikling, og du har derfor store muligheder for at blive fagligt udfordret. Vores vigtigste fokus er at opretholde sikker drift og yde god service for vores kunder - samtidig med at vi udvikler nye ideer og løsninger til alt fra vores mange store anlægsprojekter, til drift og vedligehold af vores renseanlæg og til kommunikationen med kunderne.
Her kommer du ind i billedet.

Du kommer godt fra start med god onboarding

Vi ved hvor spændt du kan være, inden du starter i dit nye job, og også at du kan være lidt nervøs. Vi har fokus på, at du skal føle dig tryg og budt ordentligt velkommen. Det gør vi ved at have en struktureret plan for din onboarding.

Du kommer godt fra start med et veltilrettelagt onboardingforløb, hvor du allerede, inden du starter hos os, får adgang til vores intranet, hvor der ligger en hilsen fra din kommende leder og en plan for din første tid hos os. Og du får knyttet en kontaktperson til dig, som du altid kan bruge som livline.

Planen fører dig godt rundt i organisationen, så du kan mærke kulturen og danne relationer med dine nye kolleger, få viden om og introduktion til vores forskellige arbejdsområder, procedurer og processer. Samtidig med, at du får dine egne arbejdsopgaver, så du kan føle, hvordan også du kommer til at bidrage og skabe værdi.

Du kommer også godt rundt fysisk og ser genbrugsplads, renseanlæg, vandværket og hører om mange forskellige kollegers opgaver og projekter, og om vores sociale aktiviteter, for eksempel sommerfest, julefrokost, virksomhedsdage mv. Du vil have flere 1:1 møder med din nye leder i de første måneder, hvor I kan tale om trivsel, udvikling og hvad du oplever som godt og noget du undrer dig over. Vi er nemlig også nysgerrige på at udvikle os ud fra dine erfaringer fra et andet job eller uddannelse.