Beritech A/S

Gem
Beritech A/S Project Manager

Beritech A/S, Aalborg eller Hinnerup

Beritech Solutions vækster fortsat, og i relation hertil er der behov for at udvide projektafdelingen med endnu en stærk teknisk projektleder, således væksten fortsat bliver håndteret effektivt og professionelt. Med reference til - og i meget tæt samarbejde med den Technical Manager, bliver du en væsentlig aktør i at sikre et tæt og stærkt samarbejde såvel med kunden, som med kollegaer og underleverandører.

Du får ansvar for at drive 1 -3 projekter ad gangen, som typisk har op til 3-6 måneders gennemløbstid. Du er med i hele værdikæden, fra ordren er modtaget og afklaret med sælgeren, til den er lukket, og turn key projektet er leveret til kunden.

Dine primære opgaver er:

  • Projektledelse inkl. projektindkøb
  • Kostkalkulationer med fokus på hvor pengene tjenes
  • Definere layout, flowdiagram, allokere timer og specificere leveringstid
Gem
Beritech A/S Teknisk ordrebehandler

Beritech A/S, Aalborg

Vores hverdag i Beritech er præget af markant vækst og udvikling. Vores kundeprojekter bliver større og mere komplekse, hvorfor vi har behov for at udvide vores dygtige ordrehåndteringsteam med en teknisk ordrebehandler.

Du bliver en del af et erfarent ordrehåndteringsteam, der, i meget tæt samarbejde med kunder og kollegaer, sikrer, at kunderne får en unik leverance og oplevelse ved at være kunde hos Beritech. Vi kan garantere en varieret og spændende hverdag, hvor dine primære opgaver bliver

  • Kundeansvarlig; servicering og support af egne kunder, der primært er store kunder indenfor pharmaindustrien
  • Håndtering og koordinering af større som mindre ordrer herunder planlægning af gennemførelsen af ordren, i tæt samarbejde med kolleger bredt i Beritech Group
  • Fakturering og øvrig administration i relation til kunden