Beritech A/S

Velkommen til Beritech Group

Beritech er en international samarbejdspartner indenfor tank- og procesudstyr til fødevare- og farmaceutisk industri. Med mere end 25 års erfaring og en arbejdsstyrke på over 700+ medarbejdere er det vores mission at levere innovative og bæredygtige løsninger for at understøtte produktionen af sikre og prisoverkommelige fødevarer og lægemidler i højeste kvalitet.

Beritech Group er en privatejet organisation, der består af flere enheder med hvert sit speciale, hvilket gør det muligt at give kunderne et omfattende og samlet tilbud af produkter og services ét sted. Vores hold består af alt fra konstruktører, smede, montører, ingeniører og administrative medarbejdere, som sammen sørger for, at vi bevarer og udvikler vores ledende markedsposition.

Beritech har hovedkvarter i Nørresundby og har desuden afdelinger i Aalborg, Randers, Hinnerup, Hillerød og Kalundborg. De seneste år har Beritech gennemgået en enorm udvikling og vækst med en løbende udvidelse af værditilbuddet til vores kunder – og der er intet der tyder på, at vi sætter farten ned foreløbigt.

Nøglen til fælles succes

Beritech er en energisk organisation med en flad struktur, hvor vi ved, at vores medarbejdere er det vigtigste, vi har. Hver eneste person spiller en vigtig rolle i den kollektive succes, og vi kan tydeligt se, hvordan trivsel og resultater går hånd i hånd.

Derfor er det også en topprioritet for os fortsat at kunne tilbyde et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale og trives i en atmosfære præget af fleksibilitet, ansvar og motivation. Kun ved at tiltrække og fastholde de bedste kompetencer i branchen, kan vi levere løsninger kendetegnet af pålidelighed, bæredygtighed og innovation.

Selvom vi er fordelt på flere lokationer i Danmark, har vi formået at skabe et unikt sammenhold og en kultur præget af humor og forbedringskraft. Beritech er kendt for at være en attraktiv og engageret arbejdsplads, og i 2022 blev Bent Larsen, Group CEO, kåret som årets ejerleder i Nordjylland for hans bemærkelsesværdige lederskab og engagement i at skabe et positivt arbejdsmiljø.

Vil du være en del af noget større?

Hos Beritech er vi dybt afhængige af at have de dygtigste medarbejdere. Derfor er vi altid på udkig efter nye talenter og kollegaer, der deler vores passion for innovation og kvalitet. Går du derfor med en drøm om at blive en del af et ambitiøst team i en uformel organisation, så hold øje med vores sociale medier og vores stillingsopslag her på siden. Måske du er vores næste kollega.