BDO

Gem
BDO
Revisor med stor erfaring inden for almene boliger til BDO's kontor i København

BDO

Er revision af almene boliger en del af din hverdag – og noget du gerne fortsat vil specialisere dig i?

Du indånder den friske luft fra Sydhavnen, og tager stemningen med dig, når du træder ind i BDO’s lækre lokaler på Havneholmen, mens du lægger solbrillerne i lommen. Du hilser på en kollega i receptionen, og drøfter kort en kundes situation, inden du fortsætter ind på kontoret til duften af friskbrygget kaffe, og gør dig klar foran computeren. Mandag er nu engang en af ugens bedste dage.

Og vi vil rigtig gerne se dig gå ind ad døren mandag morgen i BDO. Har du en solid erfaring i revision og en interesse i og erfaring med almene boliger samt at udvikle og motivere kolleger, er denne stilling lige noget for dig. Der er selvfølgelig flere ting, der skal passe sammen, men det er en god start.

BDO
Gem
BDO
Payroll i BDO er i rivende udvikling. Skal du med ombord?

BDO, København

Stemningen er i top, da du træder ind på BDO’s kontor på Havneholmen, og du får en high five af en kollega, der spørger dig, om du kommer med til fredagsbaren i aften.

Du har kun lige et par timer på kontoret, inden du skal ud at snakke med en af dine kunder om, hvordan I får lavet en skarp IT-løsning til deres lønsystem.

I BDO’s Payroll servicerer vi mange forskellige kunder, og varetager mange forskellige slags opgaver for vores kunder. Derfor skal du være indstillet på, at du skal tænke kreativt i dine løsningsforslag til kunderne og dermed give dem den helt rigtige specialistrådgivning inden for lønadministration.

BDO
Gem
BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO i Vejle

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsfirmaer. Vi vækster på ydelser hos vores kunder inden for bogføring, løn, rapportering mv., og derfor søger vi nye kollegaer til vores Business Services & Outsourcing-afdeling (BSO) på vores kontor i Vejle.

I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
Gem
BDO
Er du revisor, og skal du være med til at udvikle BDO Aarhus?

BDO

Du får din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus, hvor du efter en kort tur op ad den snoede trappe lander på første sal. Her får du muligheden for at få en central faglig rolle, en ledende rolle hvad angår din egen kundeportefølje og ikke mindst inddragelse i medarbejderledelse.

Du kommer til at fungere som mellemleder i afdelingen, hvilket vil sige et link mellem partnergruppen og medarbejderne.

Med stillingen følger en individuel tilpasning af din rolle, alt efter hvor du befinder dig, og hvilke kvalifikationer du kommer med. Vi lægger derfor i samspil en individuel karriereplan.

Du kan blandt andet se frem til:

 • Opgaver inden for regnskab, revision, rådgivning og skattemæssige forhold – dog primært revision
 • En individuelt tilpasset kundeportefølje med stort ansvar og kundekontakt fra dag ét
BDO
Gem
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing - 1. september 2022

BDO, Hobro, Kolding og København

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands on-erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil b.la omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
Gem
BDO
Kickstart din karriere hos et af landets førende rådgivnings- og revisions- virksomheder. Bliv revisortrainee i BDO Aarhus og Roskilde 1. september 2022

BDO

Revision er meget mere end tal og regnskaber. Vil du være fremtidens revisor, kræver det, at du kan navigere i forandringer, udnytte den nyeste teknologi og hjælpe dine kunder med at få øjnene op for nye muligheder.

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Døren til dit næste og bedste karriereskridt og en fremtidssikre stilling som betroet økonomisk rådgiver for enten det private erhvervsliv eller landets kommuner/regioner finder du i BDO. Er du klar til at sparke den ind?

BDO
Gem
BDO
Er du en af BDO’s to nye tilsynsførende på ældreområdet?

BDO, Aalborg, Randers eller Kolding

Er du uddannet sygeplejerske med erfaring fra det kommunale ældreområde – f.eks. inden for ledelse på plejecentre eller i hjemmeplejen eller arbejder du med kvalitet og udvikling i hverdagen, er fx ansat som faglig koordinator eller kvalitetssygeplejerske?

Trives du i samarbejdet med mange forskellige mennesker i en spændende og udfordrende hverdag? Er du udadvendt, struktureret og resultatorienteret? - så er det måske lige dig, vi leder efter!

Du skal arbejde med tilsyn på ældreområdet, som særligt indbefatter tilsyn med plejecentre, hjemmepleje/hjemmesygepleje, træning og aktivitet etc. I langt de fleste sammenhænge indgår du i et team af medarbejdere, hvor I varetager opgaverne i fællesskab.

BDO
Gem
BDO
Unik mulighed for at opbygge et CSR-område i Advisory

BDO, København eller Aarhus

Om du ønsker at sidde i Aarhus, København eller et andet sted i landet, så har vi en plads til dig med den rette profil. Det vigtigste er, at du er velfunderet inden for CSR’s hovedområder, og at du har konsulenterfaring. Hvis du har ambitioner om at blive partner, vil der, i takt med at du har succes med at bygge et forretningsområde op, være mulighed for dette inden for nogle år.

CSR og arbejdet med at sikre en bæredygtig virksomhedsprofil har i dag en afgørende betydning for både udenlandske og danske virksomheders vækst, branding, konkurrencesituation og risikostyring. Vi har i BDO arbejdet med CSR i nogle år, og ønsker nu at styrke og udvide forretningsområdet.

BDO
Gem
BDO
Er du en af BDO’s to nye tilsynsførende på ældreområdet?

BDO, Roskilde eller København

Er du uddannet sygeplejerske med erfaring fra det kommunale ældreområde – f.eks. inden for ledelse på plejecentre eller i hjemmeplejen eller arbejder du med kvalitet og udvikling i hverdagen, er fx ansat som faglig koordinator eller kvalitetssygeplejerske?

Du bliver en del af vores tilsynsenhed, hvor du får 17 engagerede kolleger. Vi fører tilsyn med kvaliteten af kommunernes institutioner og tilbud på de store velfærdsområder, såsom det specialiserede socialområde, ældre og sundhed, dagtilbud og skoleområdet. Som konsulent i afdelingen får du ansvaret for tilsynsprocessen. Du skal tilrettelægge og gennemføre tilsyn, analysere data samt rapportere og kvalitetssikre tilsynene.

Primære opgaver

 • Gennemførsel af tilsyn
 • Rapportskrivning
 • Implementering af nye strategier på tilsynsområdet
BDO
Gem
BDO
Få klik fra at starte din karriere hos BDO – bliv trainee med opstart 1. september 2023!

BDO

Du træder ind ad døren til dit lokale BDO-kontor. Med en kop dejlig varm latte i hånden, bevæger du dig hen mod din plads, mens du glad hilser godmorgen til dine kollegaer. Den ene dag sidder du med opgaver inden for revision og regnskab, den næste prøver du kræfter med rådgivning. På vej på velfortjent weekend tikker det næste sociale arrangement ind – skal du med?

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis også være interesseret i tal, da det er det vi er mestre i. Du skal derfor have afsluttet din uddannelse på enten erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet, eller også forventer du at afslutte i 2023.

BDO