FORS A/S

Hos os står bæredygtig forsyning og arbejdsglæde i første række

Som ny medarbejder hos Fors A/S vil du opleve, at vi har tillid til, at netop du er specialisten på dit område. Det betyder, at du får mulighed for at sætte dit eget præg på dit job, og du får mulighed for at udvikle dig. Derfor er kompetenceudvikling en naturlig del af at være i Fors A/S, og vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Officielt har vi et mål om minimum seks kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år. De fleste år bliver det i praksis til flere dage.

Hos os vil du opleve, at du er vigtig. Det betyder, at der skal der være plads til både arbejde, familie og fritid, uanset hvor du er i livet. Det betyder også, at vi har fleksible arbejdstider, omsorgsdage og seniordage, og at vi gør os umage for at finde løsninger, når livet rammer.

Som medarbejder og kollega i Fors A/S bliver du en del af et fællesskab, hvor vi vil hinanden og prioriterer det. Det gør vi, både når vi mødes i stærke faglige fællesskaber, og når vi mødes uden for arbejdstid til fx flødebollekursus, fisketur eller sommerfest med vores personaleforening ForSjov.

Om Fors A/S

Vi når hver eneste dag 200.000 kunder med vores løsninger inden for vand, spildevand, fjernvarme og affaldshåndtering. Vi er godt 230 medarbejdere, der yder den daglige indsats, hvor kundekontakt i øjenhøjde, forsyningssikkerhed og grøn omstilling er grundpillerne.

Vi vil hinanden – og vi vil vores kunder og de bedste løsninger. Løsninger, som skal være til gavn for både kunderne og for naturen og miljøet.

Vi kan ikke nå i mål med det hele alene. Derfor vil vi gerne have dig med om bord. Og derfor arbejder vi også tæt sammen med både kunder og samarbejdspartnere for at udvikle bæredygtige og grønne løsninger. Vi siger, ”vores natur, vores ansvar,” og vi vil om noget gå foran for at indfri vores del af ansvaret og vores ambitioner om at gøre det nemt og overskueligt at vise omtanke for naturen, så også vores kommende generationer kan få glæde af den. Derfor hedder vores strategi ”Sammen om natur i balance”.

Din første tid hos Fors A/S

En god start er vigtig, og vi tager vores ansvar alvorligt, så du kan lande godt. Derfor har vi udarbejdet et introforløb, som vi løbende evaluerer og udvikler.

Inden du starter, får du et program tilsendt for de første uger, så du ved, hvad der skal ske og kan starte med ro.

Læs mere om Fors A/S og vores strategi og værdier her: www.fors.dk