Meyers A/S

BLIV EN DEL AF HOLDET

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers er en formålsdrevet virksomhed, og hver dag knokler vi for at gøre en forskel for mennesker i alle aldersgrupper og livssituationer gennem ubetinget værtskab og vedkommende måltider.

Det er vores holdning at uden glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores virksomheder, ville vi aldrig have været i stand til at drive det hertil, hvor vi står i dag. Vi modtager altid med glæde ansøgninger fra engagerede personer, der har lyst til at arbejde med mad, drikke og brød af høj kvalitet baseret på de bedste råvarer. Vi er en mangfoldig virksomhed og tilbyder jobs inden for en lang række discipliner og kompetencer; både køkkenfolk, kokke, bagere, elever, undervisere og mere administrative stillinger.

Kok anretter en tallerken med mad

Vi har styr på både din pension, frokosten og sundhedsordning, og har du brug for en hjemmearbejdsdag, finder vi også ud af det. Mest af alt holder vi dog af at møde hinanden i det daglige - og faglige - for det er i mødet mellem forskellige mennesker, at vi beriger hinanden som kollegaer. Netop derfor opfordrer vi alle til at søge et job hos Meyers uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, handicap og religion.

Uanset hvor du er ansat i Meyers ønsker vi, at du skal vokse og udvikle dig både personligt og professionelt. Vi tror på, at du har de bedste forhold når:

  • Du er tryg og kompetent i dit arbejde og fortsætter med at udvikle dine evner, viden og arbejdsmetoder
  • Du udvikler din karriere i en retning, der er fordelagtig for dig og for os alle i Meyers
  • Du påtager dig et ansvar og opnår gode resultater i samarbejde med dit team og dine kolleger.

Vi glæder os til at høre fra dig

I Meyers er der højt til loftet, og du kan forvente et uformelt men ambitiøst arbejdsklima præget af entusiasme, madglæde og dedikation. Her er rige udviklingsmuligheder for dig som medarbejder, uanset om du ønsker at slå dine folder i køkkenet, restauranten, bageriet eller på kontoret.

Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig byde dig velkommen i Meyers.