dao

Hvem er vi

dao leverer pakker, breve, aviser og magasiner til hele Danmark på daglig basis. Sådan har det været siden 2007, hvor dao blev stiftet efter en fusion imellem Jyllands-Posten Distribution A/S og Dansk Avis Distribution. I 2014 startede vi med pakkelevering og i dag leverer vi pakker, breve, aviser og magasiner til mere end 300.000 privatadresser, 4500 udsalgssteder og 1200 pakkeshops - alle ugens 7 dage, også de hellige!

Vores kerneforretning er avisomdeling og vi arbejder målrettet på at gøre det endnu lettere for vores kunder, at sende og modtage deres forsendelser.

Ved udgangen af 2021 blev fusionen mellem bladkompagniet og dao godkendt og herefter er selskabet ejet af JP/Politikens Hus (51%), Jysk Fynske Medier (32%) og Berlingske Media (17%). Dette betyder også at vi i dag har hovedsæde i Vejle og Rødovre.

Bæredygtig levering indtager en stor plads i hjertet hos dao og ikke mindst vores forbrugerne. Det betyder at vi tager hensyn til verden omkring os: vi kører på elcykler og elscootere, som hver dag bliver ladet op med grøn strøm. Vi vil være den første CO2-neutrale pakkedistributør i Danmark, og vi er godt på vej!

Vores kultur

Dao er en virksomhed som aldrig står stille. Der er ikke langt fra tanke til handling og vores omgangstone er uformel og lige til. I dao går tingene stærkt og forandres løbende i takt med, at verden omkring os ændrer sig.

Gennem vores værdier; ansvarlighed, respekt og troværdighed arbejder vi målrettet på at leve op til vores mission om, at være den bedste leverandør af serviceydelser inden for distribution og logistik i Danmark.

Vi ønsker at udnytte og videreudvikle vores unikke kompetencer og produktionsapparat for at skabe kundeorienterede løsninger af høj kvalitet til laveste mulige omkostninger for kunden. Samtidig skal vores medarbejdere have et meningsfyldt arbejde i et spændende arbejdsmiljø. Dette skaber værdi, både for kunder og medarbejdere.

Unikke vilkår

I dao har vi en fantastisk personaleforening, som flere gange årligt arrangerer forskellige arrangementer der understøtter det sociale og kollegiale i virksomheden.

Derudover har vi en massageordning i Vejle du nemt kan tilmelde dig. Det betyder, du kan modtage massage i løbet af arbejdsdagen, mod at du arbejder den forbrugte tid på et andet tidspunkt.

Da dao er udsprunget i avisbranchen og dette stadig er vores kerneforretning, er der også mulighed for at holde en gratis avis når man er ansat i dao.