Cepelo A/S

CEPELO A/S udvikler, producerer og forhandler et bredt sortiment af innovative produkter og løsninger til Auto-, Byg-, Industri- og Detailbranchen. Vi er leverandør til ca 600 fysiske forretninger og webshops i Norden.

Vi fokuserer på 3 hovedkategorier:

  • Autel som er innovativ og intuitiv diagnose/TPMS/ADAS udstyr til biler.
  • Batterirelateret udstyr såsom batteriladere, startboostere, invertere, powerbanks m.v. Hvor vi har mærkerne Schumacher, Telwin og Zmartgear.
  • Nye og innovative produkter som er relevant for målgruppen, som vi finder via netværk og på messer over hele verden.

Et af vores hovedkategorier er Autel testere og testmiljøer, som vi har forhandlingen af i Danmark og Norge. Vi ønsker at sikre fremtidens værksted og har med tiden udvidet sortimentet væsentligt.

I dag tilbyder vi en lang række forskellige optimerings løsninger til autobranchen og har en vision om at være bedst til det vi gør.

CEPELO A/S har i mange år været en stærk og anerkendt spiller på markedet og er i dag én af de førende leverandører af innovative løsninger. Vi er en mindre virksomhed, men med en stor kundegruppe såvel i Danmark som i resten af norden.

Flere gange årligt afholdes der CEPELO Academy kurser, hvor teknikere fra hele landet deltager for at forbedre deres viden og fortrolighed med deres tester, og dermed optimere deres anvendelse i det daglige. Yderligere tilbyder vi en superskarp Teknisk hotline, der hjælper kunderne med support på deres testere, samt tilbyder Remote Expert, hvor vi kan løse flere opgaver ude hos kunden gennem testeren.

CEPELO A/S er desuden en del af drivee, der specialiserer sig i salg og administration af ladeløsninger til både private og erhverv.

Vi har afdelinger i både Aalborg og København og Oslo og står nu overfor at skulle udvide medarbejderstaben med fokus på det danske marked.