Autostreit ApS

Virksomhedsprofil

I 1986 startede vi Autostreit, hvor vi hovedsagelig beskæftigede os med køb, istandsættelse og salg af biler. Natten blev brugt til at køre autotransport for Falck. Værkstedet blev drevet fra en garage på Skinderskovvej.

I 1987 overtog vi tankstation og autoværksted på Gl. Klausdalsbrovej, fra familien Persson som havde drevet virksomhed herfra i mere end 30 år. På adressen drev vi kiosk/benzinsalg, udførte mekaniske autoreparationer samt køb og salg af biler.

I starten udlejede vi halvdelen af værkstedet til en autoelektriker, OR Elektro og i 1990 overtog vi så sidste halvdel af værkstedet . Her åbnede vi karos-seriafdeling hvor vi lavede rustarbejde og autoskader og var blandt de første der kunne tilbyde gratis lånebil, samtidig med at vi byggede/udvidede med ny kiosk/butik til tankstationen.

I 2002 byggede vi nyt større autoværksted, fremtidens værksted for alle bilmærker, på den ”nye” Klausdalsbrovej 495, Herlev, hvor vi lægger vægt på at godt fagligt håndværk går ”hånd i hånd” med den nyeste teknologi.

Vi har i dag Service- og Skadecenter med mulighed for at foretage service-eftersyn, alle mekaniske reparationer, el-reparation, salg af dæk & fælge samt sporing/4 hjulsudmåling og karosserireparationer såvel rust- som autoskader på alle bilmærker.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og tilbyder stadig gratis lånebil i reparationstiden v/autoskader.