CLAVIS sprog & kompetence

121 følgere

CLAVIS sprog & kompetence

(Ingen evalueringer)

Er du – eller har du været – ansat hos CLAVIS sprog & kompetence?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

CLAVIS sprog & kompetence som arbejdsplads

(Ingen evalueringer)Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos CLAVIS sprog & kompetence?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos CLAVIS sprog & kompetence.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Vi har ingen ledige stillinger lige nu

Om CLAVIS sprog & kompetence

Hos CLAVIS har vi over 30 års undervisningserfaring. Vi er en nonprofitorganisation, der tilbyder danskuddannelse til voksne udlændinge, og Forberedende Voksenundervisning (FVU) i både dansk og matematik samt ordblindeundervisning.

Vi underviser både i vores egne lokaler, men også ude på uddannelsesinstitutioner og på virksomheder. Vi er fleksible i forhold til undervisningen, da vi både underviser dag, aften, weekend og online. Vi lægger vægt på at vores undervisning skal være af høj kvalitet, og med fokus på kursisternes ønsker og behov.

Vi ønsker at CLAVIS er en arbejdsplads, der er nøglen til ikke blot sprog & kompetence, men også nøglen til det gode arbejdsliv.

Arbejde hos CLAVIS

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor er en god omgangstone og medarbejdernes velbefindende af stor vigtighed. Individet er i fokus, og vi ønsker, at hver enkelt medarbejder, skal fokusere på sine spidskompetencer.

Kultur

Den positive stemning er et af vores kerneområder. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi skal hver især bidrage til den positive stemning.
Vi respekterer hinandens forskelligheder, og vi ser mangfoldighed som en gave.

Arbejdsforhold

Fleksibilitet er et af vores kerneområder – både når vi underviser, men også for vores medarbejderes arbejdsglæde.
Der skal være plads til forskelligheder, og plads til at man har forskellige behov, og derfor prioriteres den fleksible arbejdsdag højt.

Det sociale

Et godt socialt arbejdsliv er også med til at højne arbejdsglæden. Derfor lægger vi hos CLAVIS stor vægt på det sociale liv, og har masser af sociale aktiviteter. Det gælder eksempelvis studieture, frokostklubber, firmafester, DHL-løb og meget andet, der er med til at styrke det sociale sammenhold.

Udvikling af vores
medarbejdere

Vi ønsker hele tiden, at vores medarbejdere er de bedste indenfor deres område, og derfor sørger vi også for, at vores medarbejdere hele tiden er opdateret med den nyeste viden – blandt andet indenfor pædagogik.Mød to medarbejdere hos CLAVIS

Hos CLAVIS er undervisningen er af høj kvalitet og fleksibilitet med fokus på deltagernes ønsker og behov. Mød underviserne Ervin og Cecilie i videoerne herover, hvor de fortæller om at være underviser hos CLAVIS.

Er du vores nye kollega?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Annoncestatistik for CLAVIS sprog & kompetence

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra CLAVIS sprog & kompetence. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

CLAVIS sprog & kompetence
Maglehøjen 8
4000 Roskilde
http://www.clavis.org/

Kort