Sentia Denmark A/S

Gem
Sentia Denmark A/S
Modern Workplace Engineer

Sentia Denmark A/S, Herlev / Aarhus / Odense

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for alle Cloud-ting og har erfaring med at arbejde med M365-platformsteknologier? Kan du lide at implementere løsninger og yde rådgivning til kunder? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som vores nye Modern Workplace Engineer vil du blive en del af et kompetent Public Cloud team. Du vil blandt andet være med til at implementere teknologier som Exchange online, Sharepoint, Intune, Autopilot, MFA, Defender og andre teknologier hos vores kunder.

Dine ansvarsområder

 • Du vil være en integreret del af at levere teknisk indsigt til projekttilbud til kunder
 • Du vil være ansvarlig for fejlfinding og løsning af hændelser samt validering og implementering af Change Requests indsendt af kunden
 • Du vil være ansvarlig for at vedligeholde og understøtte Sentias kunder i M365-miljøet
Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Cloud Architect

Sentia Denmark A/S, Herlev, Aarhus eller Odense

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologier? Kan du se dig selv samarbejde med Cloud Operation og rådgive kunder? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Cloud arkitekt vil du være ansvarlig for at tage ejerskab fra et teknisk perspektiv, og sikre den rette støtte til vores projektledere i håndteringen af leverancen. Vi er en organisation under udvikling, og derfor kan du få til opgave at stå i spidsen for interne projekter, skabe standarder og dokumentere vores standarder fremadrettet.

Dine ansvarsområder:

 • Deltage I salgsrelaterede aktiviteter for at rådgive, scope og estimere kundeprojekter
 • Implementerer Cloud-løsninger med eksisterende samt nye kunder
 • Rådgivning af kunder om Cloud-løsninger
Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Cloud Operations Engineer

Sentia Denmark A/S, Herlev, Aarhus og Odense

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologi? Kan du lide at arbejde med Cloud-operation og supportere kunder? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som vores nye Cloud Operations Engineer vil du blive en del af et kompetent Public Cloud team, hvor vi arbejder med at sikre, at vores kunder har de bedste løsninger inden for Cloud. Du vil blive en del af Azure-driftsteamet og blive involveret i implementering af nye Cloud-løsninger til vores kunder.

Du vil blive ansvarlig for

 • Du vil være ansvarlig for fejlfinding og løsning af hændelser samt validering og implementering af Change Requests indsendt af kunden
 • Du vil være ansvarlig for at vedligeholde og understøtte Sentias kunder i Azure-miljøet
 • Du vil være ansvarlig for at implementere Sentias Cloud Landing Zone koncept hos vores kunder og lære at skabe avancerede Cloud-løsninger
Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Internal IT Engineer

Sentia Denmark A/S, Herlev

Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovation teknologiske løsninger? Leverer du ”best in class” IT-support til dine kolleger? Så har vi stillingen til dig!

Som Internal IT Engineer hos Sentia Danmark supporterer du medarbejderne hos Sentia. Du vil være ansvarlig for udførelsen og håndhævelsen af vores interne sikkerhedspolitik, og du skal være i stand til at administrere desktop- og kontormiljøer. Du får ligeledes ansvaret for identitet- og adgangsstyring til relevante standardværktøjer og automatisering af disse.

Dine opgaver:

 • Drift, administration og vedligehold af brugere, mobiler og bærbare devices
 • IT-support, systemadministration inkl. implementering af nye systemer
 • SPOC for medarbejdere i Sentia Denmark
Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Windows Server Spe­ci­a­list

Sentia Denmark A/S, Herlev, Odense eller Aarhus

Mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og verdensmester i at yde god service og support? Så er du måske vores nye kollega!

I rollen som Windows Server Specialist vil du blive en del af en international virksomhed, hvor vi arbejder med Managed Services. Teamet samarbejder tæt sammen med kunderne omkring deres løsninger ud fra DevOps tankegangen.

Dine ansvarsområder:

 • Installere, konfigurere og vedligeholde vores kunders IT-installationer baseret på Microsoft serverplatforme herunder roller såsom RDS, AD og IIS
 • Der kan være opgaver indenfor øvrige teknologier såsom Office65, Citrix, System Center, VMware etc.
 • Løbende håndtering af 2. og 3. level supportopgaver
Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Support & Operations Engineer til vores Linux Team

Sentia Denmark A/S, Herlev

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Trives du med at hjælpe kunderne med hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Support & Operations Engineer – Linux bliver du en del af et kompetent team, hvor vi til daglig håndterer events fra overvågning samt service requests fra vores kunder både pr. telefon, e-mail og via vores supportsystem.

For at få succes i denne rolle skal du mestre disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support og kunne se dig selv i et cloud-baseret miljø, der har fokus på drift og support af Sentia's kundeløsninger.

Sentia Denmark A/S