NLMK DanSteel A/S

Vil du være en del af Danmarks eneste og et af Europas mest moderne stålvalseværker?

Har du lyst til at arbejde på store anlæg og deltage i implementering af mange spændende projekter, så kan vi tilbyde udfordrende jobs i forskellige afdelinger i virksomheden.
Men hvad laver man på Danmarks eneste stålværk? Vi laver stålplader – det er på en gang meget håndgribeligt og uhåndgribeligt. Stål og jern er meget håndgribeligt i sig selv. Men hvor anvender man egentlig vores plader? Vores plader bliver anvendt mange steder i vores samfund – og vi ser os selv som en vigtigt brik i at skabe infrastruktur. Når du arbejder på NLMK DanSteel, så vil du bidrage til kæmpe infrastrukturprojekter – i Danmark, uden for Danmark og dem som forbinder Danmark med omverdenen.

Det har vi bidraget til siden 1940 og det er ikke en underdrivelse at sige, at vi er en institution inden for den industrielle udvikling i Danmark. Først med et stort fokus på den danske martime sektor og i dag som leverandør af alt lige fra skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og især vindmølleindustrien (on-/offshore) - som vi er blevet eksperter i at levere til. Det er vi ret stolte af. Det er vores bidrag til samfundet og den grønne omstilling.

NLMK DanSteel – en stor familie

NLMK DanSteel beskæftiger over 500 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe, som ligger i Belgien, Frankrig og Italien og som tilsammen har godt 3.000 medarbejdere. NLMK DanSteel har en årlig produktionskapacitet på mere end 700.000 tons stålplader.

Vi er ret bevidste om vores tilhørsforhold til Nordsjælland og det samfund vi ligger i. Derfor er vi også meget aktive lokalt og støtter op om lokale projekter, den lokale fodboldklub og det samfund, som vores medarbejdere er en del af. På NLMK DanSteel arbejder vi sammen på kryds og tværs af mange nationaliteter. Vores medarbejdere kommer med 12-13 forskellige nationaliteter – alt fra Tyskland til England til Polen til Ukraine til Sverige og mange andre. At arbejde på NLMK DanSteel, er at arbejde i et international miljø.

En karriere med udviklingsmuligheder

NLMK DanSteel er en arbejdsplads med plads og vi har brug for mange forskellige medarbejdere – fra stålteknikere og faglærte til salgskonsulenter og ingeniører. Hos NLMK DanSteel bliver du virkelig en del af en stor familie, der har dybe rødder i dansk industri og udvikling. Vi har alle en stor passion for hele tiden at drive vores værk og bidrage til NLMK Europe, som vi er en del af.

På NLMK DanSteel uddanner vi hele tiden vores medarbejdere. Vi har vores eget Corporate University, hvor vi uddanner vores medarbejdere inden for bl.a. Lean og ledelse. Der er muligheder for at udvikle sig både nationalt og internationalt. Du har derfor altid en mulighed for at flytte rundt inden for vores familie – det gælder både hvad angår en ny stilling som leder eller til andre afdelinger eller andre værker i Europa. Sammen udvikler vi os.

"Jeg synes, der er en helt særlig ånd her på værket. Det er som at arbejde sammen med en stor familie. Det sjove er, at der rent faktisk er mange, som er i familie med hinanden. Det bidrager faktisk rigtig meget til sammenholdet. Man bliver en del af familien. Og man går netop derfor den ekstra mil for ens kolleger.

- Gunnar Fonseca Larsen, Shipping Coordinator

Vil du være er del af vores internationale team og have en hverdag med store indflydelse?

Vi søger altid talentfulde kolleger, som vil arbejde et sted hvor man virkelig kan få lov at sætte sit præg. Uanset hvor du arbejder i NLMK DanSteel, så kan du altid gøre en forskel og sætte dit aftryk. Vi går altid efter at blive bedre sammen med vores kolleger.

Vil du være med til at præge vores samfunds infrastruktur?