Fibia P/S

Gem
Fibia P/S
Teknisk supporter – til Danmarks bedste kundesupport

Fibia P/S, Haslev

Ønsker du dig en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et lærerigt og ungt miljø? Så er det dig, vi skal bruge i Fibias Tekniske Support.

Fibia er i rivende udvikling, og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger flere dygtige medarbejdere med stærke kommunikative evner, interesse for kunden og flair for IT til fastansættelse på fuld tid. Du behøver ikke nødvendigvis have erhvervserfaring inden for IT, men er du familiens ”kloge hoved”, når der skal styr på elektronikken, så er det måske dig, vi søger.

Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vores mission er at digitalisere Danmark, og med over 250.000 kunder er vi allerede en af landets største leverandører af fibernet. I din stilling vil du indgå i et velfungerende team i Teknisk Support med 50 engagerede kollegaer.

Fibia P/S
Gem
LindbergHR Network Architect

LindbergHR søger for Fibia P/S i Tilst eller Haslev

Som netværksarkitekt omsætter du ideer og behov til services og infrastruktur, der giver værdi for kunder, partnere og kolleger.

Fibias fiberforretning udvikler sig med lynets hast, og målene er ambitiøse. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af internet, og vi har åbnet vores net for partnerskaber med andre aktører, hvilket vækster vores forretninger yderligere. Derfor søger vi en netværksarkitekt, til at designe, skabe og udvikle fremtidens fibernet i Danmark.

Sammen med det øvrige teknikerteam, som består af 18 højtspecialiserede kolleger, understøtter du udvikling og implementering af netværksløsninger inden for mange forskellige teknologier, der bygger infrastruktur som kan skaleres mange år frem i tiden. Du vil have ansvaret for at udvælge og undersøge de tekniske løsninger hvormed nettet skal udbygges, hvilken teknologi der skal vælges, afholde mindre udbud blandt leverandører mv.

Gem
Fibia P/S
Kunderådgiver til salg af fibernetløsninger

Fibia P/S, Haslev

Brænder du for salg og service? Vil du være med til at sælge markedets bedste fiberløsninger?

Som vores nye kunderådgiver fortæller du kunderne, hvad fibernettet kan, og hjælper dem med at vælge de rigtige produkter, fx i vores ”fiberbil” hos foreninger og private samt på markeder/messer. Du har kunden i centrum og møder alle med et smil.

Du skal strukturere og planlægge din egen hverdag med sparring fra dine kollegaer. Når du starter, vil du få en grundig oplæring og den sparring, du har brug for, så du er godt klædt på til at møde kunderne.

Fibia P/S