Biltema Danmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Hverdagen er i godt selvskab og man står sjældent med de samme opgaver om og om igen, der er altid en lille ny ting man kan give sig til.

Negativ kommentar

Der er rigtig mange afdelinger med forskellige områder af varer. Det tager noget tid at give sig til kende med de mange områder og være i stand til at kunne hjælpe kunden med hvad de søger.

Evaluering

Positiv kommentar

Fyldt med gode kollegaer , der bakker hinanden op

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig dårlig ledelse. Kun pisken aldrig guleroden. Hos Biltema vil du altid kun være en resurse. Det eneste gode er kollegaskabet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

gode kollegaer som gerne vil hjælpe, men desværre ikke tør at bakke en op når der er problemer

Negativ kommentar

Top og ledelses styret, man har ikke mulighed for at bevise sit værd som heller ikke belønnes. Har ikke mulighed for faglig udvikling. ledelsen er ikke meget for at høre og evt. tage ideer til sig for at se om de er gode eller ej. Man bliver nærmest ligeglad med sit arbejde og kan ikke blive begejstret for det man går og laver.Selv om det er en stor virksomhed i stor vækst er der absolut ingen personale goder og kun absolut laveste løn hvor aften og weekend arbejde mulig gør noget der ligner en løn

Evaluering

Positiv kommentar

Lærer mange forskellige produkter at kende og har nogle gode kollegaer.

Negativ kommentar

Topstyret virksomhed hvor den enkelte afdeling ikke har noget at skulle have sagt. Medarbejder er ikke sjovt at være her. Meget amatøragtigt ledet lige fra top til bund. Man er ligeglad med medarbejderne, her tænkes der KUN på at tjene penge, ikke glade og tilfredse medarbejdere.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er ikke noget godt at sige om Biltema i Slagelse.

Negativ kommentar

Ikke kun fra mig, men også fra andre tidligere ansatte er der erfaret at ledelsen bliver at for magt-biib. De tager kontrollen hvor de ikke behøver, de lytter ikke og de kører det kun efter deres egen måde. Med hensyn til arbejdstider var det meget svingende og det var ikke nær nok det man havde på kontrakten. Når man endelig sagde man ville have flere vagter, brokkede de sig fem minutter efter over man ikke tog vagter.