LS Control A/S

Vi er en mellemstor elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed, der har eksisteret siden 1969 og har til huse i Gelsted, Herlufmagle mellem Næstved og Ringsted.

Vores produktmix består dels af et standardprogram af styringer, reguleringer, alarmer mv, som vi udvikler og producerer primært til ventilationsindustrien. Men derudover har vi en lang række OEM kunder i ind- og udland, som vi også udvikler og producerer for.

Det er vores nysgerrighed, pionerånd og interesse for elektronik, der driver os til hele tiden at udvikle nye produkter, optimere de eksisterende samt opsøge nye brancher og markeder, hvor vi mener at kunne gøre en forskel.

Vores medarbejderstab består af engagerede specialister indenfor hvert vores felt, der i stærkt samarbejde finder de bedste løsninger for vores kunder og os.

Det er vigtigt for os at leverer kvalitetsprodukter og løsninger til konkurrencedygtige priser. Ikke mindst er det vigtigt at vi har et så "grønt" tilsnit som muligt i både udvikling og produktion. I udvikling betyder det fokus på både komponentvalg og at det færdig produkt er så energioptimerende som muligt. Ligeledes er der i vores produktion stor fokus på miljørigtig produktion.