LS Control A/S

Vi er en mellemstor elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed, der har eksisteret siden 1969. Vi er beliggende i Gelsted, Herlufmagle mellem Næstved og Ringsted.

Vores forretning står på 3 ben, der hver især bidrager til at definere os.

  1. Standardproduktprogrammet med færdigvarer, der primært leveres gennem grossister og består af en række egenudviklede produkter til ventilationsbranchen.
  2. Kundetilpasningsparate standardprodukter til mange brancher. Det er produkter, der endeligt konfigureres og tilpasses den enkelte fabrikantkundes behov og specifikationer. En model, der nedbringer både udviklingstiden og prisen.
  3. Kundeprodukter, i daglig tale kaldet OEM produkter. Dette er produkter, der udvikles fra bunden efter en kundes specifikationer og i tæt samarbejde med kunden. Efterfølgende producerer og leverer vi produkterne.

Vi sætter en ære i at være på forkant med regler og regulativer, herunder ECO-design, så vores kunder altid er sikret en god og kompetent sparring, uanset om de skal have udviklet et helt nyt produkt eller har brug for vejledning i brug af vores standardprodukter.

Det er vores nysgerrighed, pionerånd og interesse for elektronik, der driver os til hele tiden at udvikle nye produkter, optimere de eksisterende samt opsøge nye brancher og markeder, hvor vi mener at kunne gøre en forskel.

Da vi har mange forskellige jobfunktioner, er vi en bred vifte af forskellige personligheder med meget forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Hverdagen hos os er derfor fyldt med uforudsigelighed og muligheder for at vokse fagligt og personligt. Vi er alle engagerede specialister indenfor hvert vores felt og i stærkt samarbejde finder vi de bedste løsninger for vores kunder og os.

Det er vigtigt for os at leverer kvalitetsprodukter og løsninger, samt at overholde aftalte tider og betingelser. Og lige så vigtigt er det, at vi har et så "grønt" tilsnit som muligt i både udvikling og produktion. I udvikling betyder det fokus på både komponentvalg, og at det færdig produkt er så energioptimerende som muligt. I vores Produktion har vi stort fokus på miljørigtig produktion og muligheder for at optimere indenfor dette område, samt mindske CO2 udslippet..

Vi modtager meget gerne ansøgninger fra velkvalificerede personer, da en del af vores stillinger slet ikke opslås. De besættes direkte af ansøgere, der har henvendt sig til os uopfordret.