Danpo A/S

Velkommen til Danpo

Hos Danpo har vi et mål. Inden for de næste år skal der endnu mere dyrevelfærd, bæredygtighed og mindskning af vores CO2-aftryk på agendaen. Vi er allerede i gang, bl.a. med fokus på:

Vores brand De Danske Familiegårde, hvor fritgående kyllinger lever hele deres liv på lokale familiegårde rundt om i landet

Økologi via Rokkedahl, hvor vi udelukkende opdrætter økologiske kyllinger

CO2-reducering via genanvendelig plast i vores indpakningsmateriale

Forbedring af de kår, som kyllingerne vokser op under – fx gennem udfasning af turbokyllingen, som vi erstatter den med den langsomt voksende kylling

Det er et kæmpe stort skridt i den rigtige retning – og bestemt ikke det sidste vi har taget. Du har nu mulighed for at tage os endnu længere.

Danpo

Fra IT til marketing og salg

Der er lidt for enhver smag, når det kommer til karrieremuligheder i Danpo. Du kan blive en del af vores afdelinger inden for bl.a. IT, økonomi, salg, marketing, HR, administration og eksport eller indgå i vores højteknologiske produktionsafdelinger.

Vi har mere end 40 forskellige nationaliteter. Så her er plads til forskelligheder – og plads til dig.

Tid til din udvikling

Som en del af Scandi Standard-koncernen får du gode udviklingsmuligheder. Og har du lyst, får du også mulighed for at rejse til fabrikkerne i Sverige, Norge, Finland og Irland. På den måde kan du udvikle dig inden for forskellige forretningsområder i koncernen.

Er du nyuddannet kan du komme på vores graduate-program, for vi vil gøre vores til at du hurtigt får luft under vingerne.

Danpo

Video - Bliv klogere på os

Lyst til at starte som graduate? Se mere her.

3 centrale værdier

Vores værdier er fundamentet for, hvordan vi agerer i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og over for hinanden på tværs af organisationen.

Åbenhed

Vi udtrykker vores holdninger klart og udviser tillid og fortrolighed. Vi er lydhøre overfor nye initiativer og idéer. Vi giver feedback og efterspørger den.

Udfordre

Vi uddelegerer ansvar og viser tillid, så vi udvikler os selv og andre. Vi inspirerer til at udnytte potentialet i forretningen.

Handlekraft

Vi træffer hurtige og klare beslutninger – altid underbygget af fakta. Vi tør fejle og indrømme egne fejl.

Sundhed for vores medarbejdere

Når du starter hos os, vil du opleve, at vi går op i vores medarbejderes trivsel og sundhed. Vi har blandt andet motionsrum, en sund kantine og padelbaner på vores lokationer i Give og Aars.

Derudover har vi uddannet 45 motionsbuddies til at implementere

sundhed og motion på tværs af organisationen. Bl.a. tilbyder vi body age-målinger og sundhedstjek for på den måde at understøtte den gode, sunde hverdag samt en god work-life-balance.

For hos os går vi op i det hele menneske.

Vi støtter Julemærkefonden!

Hos Danpo vil vi gerne støtte gode formål. Derfor samarbejder vi med Julemærkehjemmene, som hvert år hjælper flere hundrede børn til et lidt bedre liv med et øget selvværd. Det er især børn der af en eller anden årsag mistrives eller slås med for høj vægt.

Fx har vi i samarbejde med Julemærkehjemmene lavet en lækker kogebog ”100% kyllingeglæde med julemærkehjemmet”, som kan købes for 40 kr. Pengene er med til at sikre, at alle Julemærkehjemmene hver måned får masser af sund kylling.

Danpo
Danpo

Vil du vide mere?

Vi er altid på udkig efter kloge hoveder som dig. Se vores ledige jobs her eller send os en uopfordret ansøgning.

Du kan også læse mere på danpo.dk.

Danpo