Danpo A/S

Gem
Danpo A/S
Kvalitetsassistent til Danpo

Danpo A/S, Aars

Er du klar til at bringe dine kvalitetstekniske evner i spil og har du erfaring fra kødindustrien? Så har vi en spændende stilling ledig i en virksomhed i positiv udvikling, og hvor der er fokus på fremtidens fødevarer.

Vi søger en kvalitetsassistent, som formår at gribe bolden og føre den hele vejen til mål.

Sammen med os andre i teamet får du ansvar for, at kvalitetssystemet er effektivt implementeret og tilpasset produktionens dagligdag. Du sørger lige så vel for at sikre, at fabrikken konstant lever op til gældende lovgivning, BRC, IFS og øvrige kundes krav.

Danpo A/S
Gem
Danpo A/S
Formand til aften/nathold

Danpo A/S, Give

Har du mod på at arbejde med forædling af kyllingeprodukter? Evner du begå dig i en multikulturel produktionsvirksomhed? Trives du med at tage et medansvar for egen læring?

På vores fabrik i Farre søger vi en formand og kollega til afdelingen, hvor vi nedpakker forædlede produkter.

Du bliver en del at et formandsteam, hvor I indbyrdes skal samarbejde. De væsentligste opgaver vil være:

  • Muliggøre at afdelingeb og fabrikken drifter efter produktionsplanen
  • Arbejde for at fastholde den specificerede kvalitet af vores produkter
  • Sikre at medarbejdere efterlever anvisningerne knyttet til arbejdssikkerhed
Danpo A/S
Gem
Danpo A/S
Formand søges! Er det dig?

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi en formand til vores råvareafdeling på daghold. Så kan du se dig selv være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Du vil indgå i et team med to andre formænd, som, når afdelingslederen ikke er til stede, skal sørge for at produktionen kører. Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

  • bemandingsplanlægning
  • overholde produktionsplan
  • optimering af spild
Danpo A/S
Gem
Danpo A/S
Health & safety manager til central og meningsfuld rolle

Danpo A/S, Aars eller Give

Brænder du får at sikre et bedre arbejdsmiljø ved at arbejde direkte med mennesker – og dykke ned i så forskellige områder som lovgivning, fabriksarbejde, tunge løft, kontor og psykisk arbejdsmiljø?

Og vil du være en del af en afdeling, som har stort fokus på åbenhed og input fra medarbejdere, så du i den grad kan påvirke din arbejdsdag?

Så læs mere og søg jobbet her.

Danpo A/S
Gem
Danpo A/S
Tekniker til nathold - hold vores højteknologiske produktionsanlæg kørende

Danpo A/S, Give

Du kender dem nok. De lækre nuggets, saftige hot wings og sprøde grillkyllinger. Det er det, vi laver på Danpos fabrik i Farre. Men for at holde produktionen af vores populære produkter kørende har vi brug for en tekniker til vores nathold, der får et rush ud af at finde fejl. Lyder det spændende, så kig med her:

I alt har vi 4 produktionslinjer med 20-30 maskiner i hver, og derudover har vi en stor forsyningscentral som indeholder bl.a. store køleanlæg, dampkedler, hedtoliekedler samt ventilations- og vandforsyningsanlæg. De skal køre fejlfrit 24/7, så produktionstiden overholdes. Det betyder, at du:

  • primært laver fejlfinding og udbedring på akutte stop i produktionen – både elektrisk og mekanisk
  • laver forebyggende vedligehold
  • passer vores vagttelefon, mens du er på arbejde
Danpo A/S