M&E Engineering A/S

M&E Engineering A/S er et ingeniørfirma med et højt fagligt niveau inden for højspændingsopgaver ved større bygge- og infrastrukturprojekter. Vi bidrager på flere af Danmarks største projekter under tæt samarbejde med kunder, entreprenører og øvrige samarbejdspartnere igennem hele projektet. Vi udviser stor fleksibilitet og leverer løsninger af høj kvalitet.

Vores kompetenceområder er Energi & Forsyningsteknik, Kortslutning- og relæstudier, Design-, Bygge- og Procesledelse og Planlægning, Logistik og Ressourcestyring. Herunder udfører vi opgaver i form af projektledelse, planlægning og tidsplaner, netværksdesign, -modellering og projektering ved hjælp af beregningsprogrammer bl.a. NEPLAN, samt fagtilsyn, tests og proceskontrol af komplekse rådgivningsopgaver.

Vi er et vidensbaseret firma og vores ekspertise udspringer heraf. Vi gør en dyd ud af at udføre vores opgaver med præcision og med respekt for faget.

VORES HISTORIE

M&E Engineering A/S blev stiftet som en ingeniørvirksomhed i 1998 i perioden under opførelsen af Østbroen i Storebæltsprojektet og har siden 2008 været et registreret aktieselskab.

Vores første job var udførelse af ingeniøropgaver for teknikentreprenøren på Østbroen over Storebælt. Fra starten har vi medvirket til mange store og til tider komplicerede projekter. Fra dag ét har idegrundlaget været at drive et ingeniørfirma med stærke faglige traditioner inden for det elektrotekniske fagområde.

#LetsElectrify the World of Engineering

#LetsElectrify the future together