Thermo-Transit Danmark A/S

VI SØGER SPEDITØRER, SHIPPINGMEDARBEJDERE SAMT LOGISTIKASSISTENTER OG VI VIL GERNE HAVE DIG MED PÅ HOLDET.

VI GØR OS UMAGE

I Thermo-Transit er vores kerneydelse, at skabe sikkerhed og tryghed for transporten, så kunden altid kan regne med levering til aftalt tid og sted. Vi er specialister i køle- og frysetransport af fisk og derudover transportere vi frugt, grønt samt konventionelt gods.

VI SAMLER PÅ INNOVATIVE MEDARBEJDERE

Vores vigtigste kompetence er fagligt dygtige og innovative medarbejdere, som hver dag bidrager med viden og ekspertise. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer for vores ansatte, og prioriterer medarbejderudvikling, samarbejde og kommunikation højt. Vi samarbejder på tværs af faglighed og geografi, hvor kommunikation på mange forskellige sprog, er en stor del af vores hverdag. Vi søger hele tiden nye måder og metoder at drive forretning på, og den nyeste viden fra forskellige uddannelsesinstitutioner prioriteres. Vi uddannelser elever og studerende og bidrager til fremtidens arbejdskraft.

EN DEL AF NOGET STØRRER

Thermo-Transit har datter- og salgsselskaber i hele Europa. Vi er en succesrig virksomhed med en ambitiøs vækststrategi over de kommende år. Vi er på en spændende rejse, vil du med?