Computerworld

Velkommen til Computerworld

Vi er Danmarks største it-nyhedsmedie, med over en halv million besøgende hver måned. Vi har fingeren på pulsen og holder it-professionelle opdateret med alle de vigtigste nyheder og den nyeste viden fra både ind- og udland på nettet, i vores magasiner og vores podcasts.

Kort fortalt: Computerworld historisk set

Computerworld har eksisteret siden 1981, og vi startede som et traditionelt mediehus, med avisudgivelser hver eneste uge. Tiderne er som bekendt skiftet, og nu udgiver vi 10-12 lækre specialmagasiner om året. Vi ser os nu som et digitalt mediehus, og hovedfokus er på computerworld.dk og ikke mindst vores betalingsunivers Premium, som vi introducerede i februar 2018.

Kulturen i Computerworld: Stort ansvar – og masser af udviklingspotentiale

Som medarbejder i Computerworld får du fra dag ét masser af ansvar, og rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil. Uanset om du er journalist, eller arbejder med salg, så vil du opleve stor frihed til at løse dine opgaver, men du vil også altid have en kollega, som er klar til at hjælpe dig eller sparre med dig.

Du skal også være klar på, at vi løber stærkt til daglig. Det giver næsten sig selv, når vi er et nyhedsmedie, men også qua vores mange events og konferencer, så har vi hele tiden mange jern i ilden. Men vi husker også at have det sjovt i processen, og du vil opleve en meget bramfri tone når du bevæger dig rundt i huset.

Vi holder til i Herlev og er lidt over 40 medarbejdere ansat, men du har faktisk endnu flere kollegaer. Vi er nemlig en del af Jobindex koncernen, som også tæller it-jobbank, StepStone og Jobbsafari. Så når vi mødes til vores julefrokoster, sommerfester og andre fællesarrangementer, så er vi over 300 mennesker – én stor familie.

Computerworld

Vil du arbejde hos os?

Hos Computerworld er vi altid åbne for at få nye dygtige kolleger. Hvis vi ikke har aktuelle stillinger, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til et job hos Computerworld. Som før nævnt er vi primært journalister, sælgere og administrative medarbejdere, så hvis du passer ind i én af de kategorier, hører vi meget gerne fra dig.

Fryns og fordele

Arbejdsstation med det nyeste udstyr

Lækker frokostordning samt fri kaffe, te, danskvand og vand

Tæt på S-tog og bus samt fri parkering, hvis du har bil

Store koncernfester og verdens bedste personaleforening (synes vi selv)

DHL-Stafet sammen med resten af koncernen

Mød en medarbejder

Jeg har været en del af Computerworld i lidt over et år, og jeg har oplevet en meget seriøs arbejdsplads, hvor alle virkelig giver den en skalle. Det betyder at ligegyldigt om vi leverer nyheder, eller afholder konferencer for over 400 deltagere, så er det altid professionelt og af meget høj kvalitet. Det gør også at jeg går topmotiveret på arbejde hver dag, for du rykker dig virkelig både menneskeligt og arbejdsmæssigt.

Kasper Uhd - marketingmedarbejder