Kyocera Unimerco

Kyocera Unimerco Tooling A/S

KYOCERA UNIMERCO koncernen producerer, sælger og servicerer skærende værktøjer, måleværktøjer samt værktøjer til befæstelse. (For yderligere information om vores Fastening division se www.tjep.dk). Vi er den del af den globale Kyocera koncern.

Vi arbejder sammen med de dygtigste og mest krævende kunder i bla. bil-,fly, træ- og møbelindustrien. Vores fokus er kvalitet, rådgivning og optimering af kundens produktion.

Vi er mere end 770 medarbejdere i produktions- og salgsselskaber i Europa og USA, og vores hovedkvarter i Sunds ved Herning beskæftiger 350 medarbejdere. Vi arbejder i ét åbent landskab og vores indretning er inspireret af tanken om den gamle landsby, hvor alle kender alle og forstår og respekterer hinandens funktioner og personligheder. Det giver sammenhold, plads til den enkelte og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Sammen med en flad organisationsstruktur, fuld information om alle forhold og et stort ønske om hele tiden at blive bedre, så skaber det et godt fundament for optimal vidensdeling og hurtige beslutninger – og så giver det dig indsigten, og råderummet til at vi alle kan gøre det, vi er bedst til.

"Når alle kan se hinanden og ofte møder hinanden, så bliver vi et godt hold, som står sammen og har plads til individualisten og den gode ide"

kyocera building

De bedste kolleger

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men vi går aldrig på kompromis med respekten for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv.

Arbejde er ikke alt, men vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har en overskudsdelingsordning, fittnesrum og fysioterapeut mv – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

"Ægte arbejdsglæde smitter simpelthen af på både kolleger og kunder"

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, padeltennis og meget mere.

Indsigt og udvikling

Vi er midt i en spændende og international ekspansion med store vækstplaner, og vi har den finansielle styrke og organisationen til at realisere dem. Vi skal vokse både organisk og via opkøb.

Det giver muligheder for udvikling – også internationalt. Det betyder også, at hvis du har vist, at du kan og vil – og er klar til mere ansvar, udvikle dig yderligere eller bare lidt andre udfordringer - så finder vi gerne dit nye job i koncernen eller aftaler den uddannelse, der skal løfte dig.

Vi har også egentlige uddannelsesstillinger - som trainee, elev eller lærling. Vi uddanner elever indenfor salg/handel, økonomi og marketing (multimedie) ligesom vi også uddanner industritekniker- og automatikteknikerlærlinge. Vi tager din uddannelse alvorligt, og du får ansvar, der matcher dit niveau – så har du vist du kan og har lyst, så kan dele af uddannelsen også foregå i et af vores selskaber i udlandet.

”Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og arbejdsglæde”