Normal A/S

NORMAL er en danskejet detailkæde. Vi åbnede dørene til den første butik i Silkeborg i april 2013, og siden da er der kommet mere end 500 butikker til i yderligere seks lande: Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.

Hos NORMAL sælger vi helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, hårpleje, makeup og rengøring, som sælges til faste lave priser. NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Det skal nemlig altid være en ny og unik oplevelse at besøge en af vores butikker, og derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så butikslabyrinten altid inviterer til at gå på skattejagt.

Som medarbejder hos NORMAL mødes du af en uhøjtidelig omgangstone. Vi møder vores kolleger i øjenhøjde, er ambitiøse og hylder det selvstændige initiativ og det gode forsøg. Vi tror på, at opgaver og projekter bedst lykkes, hvis de løses i et engagerende fællesskab, hvor den enkelte tager ejerskab og ansvar for egne områder.

Lyst til at være med? Så læs mere om dine jobmuligheder her www.normal.dk/job-i-normal/

Husk også at holde dig opdateret på vores website, og følg os også meget gerne på Facebook, Instagram og TikTok.