Chaya ApS

Navnet Chaya er japansk og betyder 'det lille tehus.' Og det var sådan, det hele startede. Med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men holder fast i at være nærværende og personligt.

Chaya består i dag af to tebutikker, hvor vi sælger 90 forskellige varianter af te, lækkert tetilbehør som flotte tepotter og et udvalg af kager, marmelader, honning og andre udsøgte ting. Alle varer sælges ligeledes online, hvor vi også sælger firmagaver til både små og store virksomheder.

I Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken serverer vi Afternoon Tea på engelsk manér af fine forsølvede tekander, som vi indkøber på auktioner i Skotland. Vi arrangerer møder og private fester både i Dronning Louises Tehus og i det smukke Paradehuset, som er et stort drivhus indrettet med langborde og bænke. Det skaber en dejlig uhøjtidelig stemning i enestående omgivelser og med kig til himlen og haven.

Fra sommeren 2021 har vi overtaget forpagtningen af caféen på Ordrupgaard, hvor vi glæder os til endnu flere gode teoplevelser.